Aktuelle nyheder - Byggeri

B. Nygaard Sørensen går konkursB. Nygaard Sørensen blev etableret i 1987 af ingeniør Bent Nygaard Sørensen og Palle Willems og ledes i dag af adm. direktør Mikkel Baastrup.

B. Nygaard Sørensen går konkurs

Entreprenørvirksomheden B. Nygaard Sørensen, der holder til i Herlev og beskæftiger 100 medarbejdere, er taget under konkursbegæring

Del artiklen på

Alle medarbejdere blev i går sendt hjem med den dårlige nyhed om at de er suspenceret, mens underentreprenører på alle virksomhedens pladser står til at miste deres tilgodehavender.

Blandt de ca. 100 medarbejdere er godt 30 tømrere og snedkere og en god håndfuld lærlinge.

Et af de projekter, der bliver ramt af konkursen, er en ny daginstitution i Hillerød Kommune, som B. Nygaard Sørensen (BNS) vandt i december. Byggeriet, som skal opføres i CLT, skulle være gået i gang i løbet af foråret.

Også boligbyggeriet Vindinge Nord i Roskilde Kommune er et af de projekter, der nu sættes i stå. Her skulle BNS have bygget 48 almene boliger.

-los


Læs mere om Byggeri

31/1 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.