left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Bauhaus holder åbent trods alvorligt hackerangrebMads Jørgensen, adm. direktør i Bauhaus.

Bauhaus holder åbent trods alvorligt hackerangreb

Bauhaus blev i weekenden udsat for et alvorligt hackerangreb. Det betyder, at byggemarkedskæden arbejder på højtryk for fortsat at kunne servicere kunderne

Del artiklen på

- Vi har fået rigtig travlt, og overalt bliver der kæmpet hårdt for at håndtere situationen. Vores vigtigste fokus er kunderne og fortsat at yde den bedst mulige service. Vores varehuse holder indtil videre åbent som normalt, fortæller adm. direktør Mads Jørgensen.

Bauhaus beder dog kunderne om at have lidt ekstra tålmodighed, da de haltende it-systemer ifølge direktøren volder medarbejderne problemer:

- Som det er nu, kan man stadig køre i Bauhaus, foretage sine indkøb, betale og køre hjem igen. Vores webshop fungerer også, men vi forventer længere leveringstider end normalt. Vi beder også kunderne have ekstra tålmodighed med vores Kundesupportcenter, der modtager rigtig mange opkald og mails i øjeblikket, og som også kæmper med begrænset adgang til it-systemerne.

Vil informere løbende

- Vi arbejder på højtryk med at adressere it-udfordringerne. Det er for tidligt at sige noget om, hvor længe vi skal bruge på at få systemerne fuldt tilbage. Vi kan også løbe ind i kapacitetsbegrænsninger på den korte bane ved den nøddrift vi kører med vores it- og betalingssystemer, men indtil videre er vi heldigvis i stand til at holde varehusene åbent, siger Mads Jørgensen.

Bauhaus vil løbende informere om udviklingen på www.bauhaus.dk og anbefaler kunder at tjekke eventuelle ændringer i åbningstider her.

-kj

Læs mere om Byggeri

21/6 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.