Aktuelle nyheder - Byggeri

Åbner butik nr. 74 i Rønne Den nye Stark-forretning, der åbner på Lillevangsvej i Rønne til juni, får fuldt varesortiment til både professionelle håndværkere og gør det selv-folket.

Åbner butik nr. 74 i Rønne

Til juni åbner Stark trælast og byggecenter i den tidligere Optimera-forretning i Rønne. Det nye byggecenter kommer til at beskæftige 15-18 medarbejdere, der skal rekrutteres lokalt

Del artiklen på

Bornholmerne kan glæde sig til at handle i et nyt byggecenter, når de har brug for materialer, håndværktøj og alle de andre varer, der skal bruges til byggeri. Til juni flytter Stark ind i den tidligere Optimera-trælast på Lillevangsvej i Rønne og åbner kædens første forretning på solskinsøen.

Med en butik på 600 m2 og en lagerhal på 2000 m2 bliver det nye byggecenter noget større end den tidligere byggevareforretning og får også egen udkørsel til hele Bornholm. På sigt skal både butik og lager udvides til dobbelt størrelse.

Med etableringen i Rønne fortsætter Stark sin vækststrategi, der i løbet af det seneste år omfatter overtagelse af fire XL-Byg-forretninger i det sydfynske område og tre nyåbnede Stark Shops i København. Forretningen på Bornholm bliver kædens forretning nr. 74 i Danmark.

- Vi har længe været interesseret i at etablere et byggecenter på Bornholm, hvor vi ser et voksende marked, som Stark allerede er en del af: Gennem de seneste to år har vi to gange ugentligt haft en lastbil på Bornholm med varer til vores lokale kunder. Dem glæder vi os til at yde endnu bedre service fra vores nye forretning i Rønne. Det passer med vores ønske om at være til stede lokalt og helt tæt på vores kunder, som vi samtidig kan tilbyde fordelene i en stor kæde som vores med et bredt varesortiment, en stærk logistik-service og professionel rådgivning, siger adm. direktør Britta Korre Stenholt.

Lokale medarbejdere
Det lokale spiller en vigtig rolle for det kommende byggecenter i Rønne. Både nu og fremover.

- Op til beslutningen om at etablere Stark i Rønne har vi kunnet trække på indsigt i lokale forhold fra flere af vores medarbejdere, der kommer fra Bornholm. De skal også være med til at starte den nye forretning op og hjælpe med rekruttering af nye, lokale medarbejdere. Vi forventer at ansætte 15-18 nye medarbejdere samt flere ungarbejdere, og det er vores ønske at rekruttere dem alle sammen på Bornholm, fortæller salgsdirektør Mads Brejnholt Madsen.

Han lægger stor vægt på at gøre forretningen til en del af lokalsamfundet.

- Vi kommer ikke bare buldrende ind fra færgen med det hele selv. I stedet kommer vi til at benytte lokale håndværkere til at gøre byggecenteret i Rønne klar, lige som vi ønsker at støtte det lokale foreningsliv. Selv om vi er en landsdækkende kæde med mange forretninger i hele Danmark, vil vi først og fremmest være de lokale håndværkeres foretrukne byggepartner, siger Mads Brejnholt Madsen.

Stark Rønne vil få fuldt varesortiment til både professionelle håndværkere og gør det selv-folket. Derudover vil forretningen tilbyde alle kædens kendte services, herunder egen udkørsel af byggematerialer og varer med dag til dag-levering.

-los

Læs mere om Byggeri

22/4 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.