Aktuelle nyheder - Byggeri

Åbner sit første byggecenter på BornholmDen nye Stark Rønne har til huse i Optimeras tidligere bygninger på Lillevangsvej i Rønne. Herfra vil der bl.a. være dag til dag-levering.

Åbner sit første byggecenter på Bornholm

På onsdag d. 16. juni åbner Stark sin første forretning på Bornholm. Alle medarbejdere i den nye forretning i Rønne er rekrutteret lokalt

Del artiklen på

- I løbet af de seneste par år har vi to gange om ugen kørt en lastbil til Bornholm med varer og byggematerialer til vores gode, lokale kunder. Det er ingen hemmelighed, at vi længe har ønsket at give dem en bedre service, og den mulighed får vi nu med forretningen her i Rønne, siger regionsdirektør Lasse Frederiksen.

Selv om Stark er Danmarks største forhandler og distributør af byggematerialer, kommer virksomheden til Bornholm med stor ydmyghed og et ønske om at blive bornholmernes lokale byggepartner. Både de professionelle håndværkere og gør det selv-folket skal føle sig velkomne.

- Da vi tog beslutningen om at åbne et byggecenter på Bornholm, var det fra starten et ønske, at alle medarbejdere skulle rekrutteres her på øen, så vi fik et team med den størst mulige indsigt i de lokale forhold og muligheder. Det er lykkedes over al forventning – interessen har nærmest været overvældende: Jeg tør godt sige, at vi har fået sat et rigtigt stærkt hold af medarbejdere, der alle er fra Bornholm, har et godt branchekendskab og virkelig brænder for at yde den service, som vores kunder fortjener, fortæller Lasse Frederiksen videre.

Lokale leverandører
En af de nye medarbejdere er trælastdirektør Kristian Beyer Holm. Han glæder sig ikke mindst til at oparbejde gode relationer til kunderne.

- Relationer og tillid er afgørende. Både i byggebranchen og på en ø som Bornholm, hvor alle kender hinanden. Det handler om ordentlighed og om at bidrage positivt til lokalsamfundet. Derfor forhandler vi f.eks. forskellige typer træ, belægningssten og mørtel fra lokale, bornholmske producenter, siger Kristian Beyer Holm.

Den nye trælastdirektør ser også frem til at vise, hvad en landsdækkende kæde som Stark kan tilbyde sine bornholmske kunder.

- Vi har et meget bredt og dybt varesortiment – og det, vi ikke selv har på lager, kan vi skaffe meget hurtigt. Stark Rønne får også udkørsel med egne lastbiler, så vi hurtigt kan bringe alt det, som vores kunder har behov for, ud på deres byggepladser. Vi har endda en lille ladbil, så vi kan levere lige til døren i de helt små gader.

De i alt 22 nye medarbejdere har tilsammen en bredt funderet ekspertise og viden om byggeri, så erfarne håndværkere kan få den hjælp og vejledning, de har brug for til deres forskellige projekter.

-los


Læs mere om Byggeri

14/6 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.