Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Boligbyggeri afleveret måneder før tidFoto: Jonathan Weimar.

Boligbyggeri afleveret måneder før tid

Entreprenørvirksomheden Enemærke & Petersen har arbejdet intenst med planlægning og produktivitet på nybyggeriet af Den Grønne Fatning

Del artiklen på

De nye beboere i boligbyggeriet Den Grønne Fatning i Herlev har netop fået nøglerne til deres nye bolig. Og når de går ud på deres altaner, kan de kigge rundt på en bebyggelse med lejeboliger, ejerboliger og ungdomsboliger - de sidste administreret af KAB.

- Ja, beboerne er flyttet tidligt ind, fortæller Ulrik Kristensen, der er projektchef i Enemærke & Petersen.

- Vi har under hele byggeprocessen arbejdet intenst med planlægningen af byggeriet, og det har haft afgørende betydning for, at vi hurtigt har absorberet de forsinkelser, der altid opstår, og i dag kan aflevere to måneder før tid.”

Minutiøs planlægning
Den Grønne Fatning-byggepladsen har været en del af Enemærke & Petersens store produktivitetsprojekt, der har kørt i de sidste to år, og som skal sikre byggeriernes kvalitet og de rettidige afleveringer.

Ulrik Kristensen fortæller, at entreprenørvirksomheden opnår stor effekt af at arbejde med Lean-principper og Last Planner System-værktøjet:

- Vi har bl.a. brugt cyklogramplanlægning, hvor vi minutiøst planlægger de forskellige håndværksarbejder, ligesom vi kigger ind i hvilke udfordringer, der potentielt kan opstå på projektet og sørger for at de ikke udvikler sig til forsinkelser.

Glad bygherre
ELF Development fik overrakt nøglerne til sidste etape i bebyggelsen d. 1. maj 2019, og Andreea Kaiser, der er CIO hos ELF Development, fortæller om byggeriet:

- Kvalitet er det altoverskyggende fokus i vores byggerier. Vi har haft et tæt og meget tilfredsstillende samarbejde med Enemærke, og det er et stort plus, at vi har fået leveret et nøglefærdigt kvalitetsbyggeri forud for tidsplanen. Vi er glade, og de nye beboerne i Den Grønne Fatning kan også glæde sig over at få nøglerne til deres nye hjem to måneder tidligere, siger hun.

-kj

Læs mere om Byggeri

22/5 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder