Aktuelle nyheder - Byggeri

Byggecenter udvider med drive-in depotrumFørste Stark Pit er netop åbnet hos Stark i Viby J., og på sigt skal depotkonceptet rulles ud til flere lokationer i Danmark.

Byggecenter udvider med drive-in depotrum

Under navnet Stark Pit vil Stark tilbyde kunder drive-in depotrum, der ligger dér, hvor håndværkerne alligevel køber værktøj og byggematerialer

Del artiklen på

Stark Pit er et nyt tilbud til håndværkerne, der har brug for ekstra plads til deres værktøj og byggematerialer: Isolerede depotrum, der ligger ifm. en Stark trælast, hvor håndværkerne alligevel ofte kommer. Stark kan også levere varer direkte i depotrummet, så de kan afhentes, når det passer kunderne.

- Med Stark Pit vil vi tilbyde vores kunder endnu en service, der kan gøre deres hverdag lettere og mere effektiv. Det gælder især de mindre håndværkere, der har brug for noget ekstra plads og den fleksibilitet, som vi kan tilbyde dem med et depotrum i forbindelse med trælasten, siger regionsdirektør i Stark, Kim Bomholt.

Depotrummene er på mellem 30 og 100 m3, og kunderne får adgang til deres depotrum døgnet rundt. Trygheden er i top med videoovervågning, og alle depotrum er isolerede og frostsikre. Depotrummene har også porte, der er så brede, at kunderne kan køre deres varevogne eller trailere helt tæt på det, de skal hente eller aflevere. Det kan f.eks. være byggematerialer, forskellige former for værktøj, mindre maskiner og maling.

- Stark Pit er et nyt forretningsområde for os og et udtryk for, at vi hele tiden ønsker at udvide vores tilbud til håndværkerne med nogle services, som kan hjælpe dem i en travl hverdag. Vi har lavet nogle grundige undersøgelser og kan se, at der er et marked for at tilbyde håndværkerne nogle ekstra kvadratmeter af høj kvalitet med god tilgængelighed. Ikke mindst fordi placeringen ifm. Starks forretninger giver nogle praktiske fordele for mange af vores kunder. Bl.a. kan vi levere varer direkte i depotrummene, som håndværkerne så kan afhente udenfor normal åbningstid, siger adm. direktør i Stark, Britta Korre Stenholt.

Håndværkerne skal heller ikke bekymre sig om lange bindingsperioder, men kan leje og opsige depotrum efter behov.

-kj

Læs mere om Byggeri

26/4 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.