Aktuelle nyheder - Byggeri

Byggefirma udleverer nøgle så huskøberne kan følge med i byggeriet- Vi ser det kun som en fordel at tage tingene undervejs, hvis der opstår uforudsete situationer, eller bygherren har brug for en forklaring, siger Jesper Lind.

Byggefirma udleverer nøgle så huskøberne kan følge med i byggeriet

Byggefirmaet Lind & Risør lader ikke huskøberne vente i uvished. De udleverer nøglen, så familien kan følge byggeriets gang

Del artiklen på
Byggeprocesser og opførelsen af eget hus kan virke som en fjern planet i mange familier, da det af naturlige årsager ikke bare tager dage og uger, men måneder at få bygget og opført drømmehuset. En periode, hvor det kan være svært at visualisere det færdige projekt, fordi adgangen til byggegrunden og huset er begrænset af praktiske årsager.

Derfor tilbyder Lind & Risør som nogle af de eneste egen nøgle under byggeriet af enfamiliehuse, hvor man frit kan låse sig ind på alle tider af døgnet på hverdage og i weekender og følge med i tingenes gang. Det giver samtidig mulighed for at kunne vise huset frem for familien, ungerne og vennerne undervejs. Kort sagt er Lind & Risør helt på det rene med, hvor nervepirrende og spændende det kan være at lægge alle sine kræfter og økonomi i så stort et projekt, det er at bygge et hus.

- Vi ser vores byggeprojekter af enfamiliehuse som et samarbejde, hvor det, at alle parter holder øje undervejs for at kvalitetssikre den mindste detalje, højner både byggeriet og byggeprocessen, udtaler adm. direktør Jesper Lind.

Kun en fordel at blive kigget over skulderen
Lind & Risørs faste team af håndværkere gør altid deres bedste for, at alting går som aftalt, og at byggeriet skrider frem, som det skal, trin for trin. Erfaringen viser imidlertid vigtigheden af at kunne følge med i, at der er styr på tingene, og at alt er ude i det åbne.

- Vi ser det kun som en fordel at tage tingene undervejs, hvis der opstår uforudsete situationer, eller bygherren har brug for en forklaring af konstruktioner og løsninger i huset. Gennemsigtighed er den vigtigste kilde til tillid, røber Jesper Lind.

Derfor er adgang til byggeriet et nøglebegreb hos Lind & Risør. De ved ganske enkelt, at det er en win-win-situation for alle, når der er flere, der følger med.Læs mere om Byggeri

11/1 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.