Aktuelle nyheder - Byggeri

Bygger lejeboliger på nyindkøbt storparcelBoligerne på den nye storparcel ventes at stå færdig i 2021. I baggrunden ses Nørresø.

Bygger lejeboliger på nyindkøbt storparcel

Kolding Kommune har solgt en storparcel på 13.025 m2 i Vester Nebel. Nu er flere boligtyper på vej

Del artiklen på

Storparcellen er solgt til højestbydende og køberen er Vinkelgården, som er et datterselskab til Anton Knudsen Egtved. Virksomheden er i forvejen i gang i Vester Nebel med byggeri af 11 lejeboliger på Severinvænget.

Storparcellen ligger i en nyere kommunal udstykning på Solgårdsparken, hvor Kolding Kommune allerede har udstykket og solgt parcelhusgrunde. Og det er nu op til køberen at bestemme, om det skal være lav-tæt boligbebyggelse eller etageboliger, der skal bygges.

- Vi ønsker at bygge lejeboliger for alle. På Solgårdsparken er det planen at bygge 24 seniorvenlige boliger i et plan, evt. som dobbelthuse og rækkehuse. Dermed ikke sagt at de seniorvenlige boliger ikke også vil være velegnet til unge mennesker. Vi ønsker, der bliver en god mangfoldighed blandt vores lejere, fortæller adm. direktør, Karsten Knudsen fra Vinkelgården.

En driftig landsby
I udbuddet har der ikke på forhånd været sat krav om et bestemt byggeri. Det er derfor op til køber at vurdere behovet for bestemte boligtyper.

- Det er bestemt et attraktivt område. Og med endnu flere boliger vil vi både kunne fastholde og tiltrække borgere i Kolding Kommune. Som kommune skal vores udvalg af boligtyper være varieret, og det er en klar strategi i alle kommunens områder. Jeg er derfor glad for, at de private investorer også hjælper til med at nå den målsætning, fortæller borgmester Jørn Pedersen.

Vester Nebel er en driftig landsby med både indkøbsmuligheder, skole, børnepasning og foreningsliv. De seneste år er byen udbygget med flere nye udstykninger.

-los


Læs mere om Byggeri

22/8 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMalingMaterielopbevaringOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder