Aktuelle nyheder - Byggeri

Bygma får elektroniske hyldeforkanter

Bygma får elektroniske hyldeforkanter

Bygma har testet systemet i sine forretninger i Rønne og Silkeborg, og er nu klar til at rulle systemet ud i resten af sine byggecentre over hele landet.

Del artiklen på

Når udrulningen er færdig, vil kunderne i Bygmas byggecentre som udgør ca. halvdelen af Bygmas forretninger, blive mødt med elektronisk prisskiltning på alle hyldeforkanter. Effektivisering og styrket troværdighed er nøgleordene bag denne beslutning.

- Elektroniske hyldeforkanter kommer både kunderne og medarbejderne til gode. Kunderne vil opleve, at der altid er overensstemmelse mellem priserne på de elektroniske hyldeforkanter og priserne ved kassen, da hyldeforkanterne bliver opdateret automatisk.

Det styrker vores troværdighed at vi har elimineret muligheden for prisfejl, som ellers kan være svært helt at undgå ved manuelle processer. Kunderne kan have tillid til at det der står på hylden, er den faktiske pris.

Medarbejderne sparer tid på håndtering og udskiftning af papir på alle hyldeforkanterne, og har mere tid til at servicere kunderne. Erfaringerne viser at vores forretninger, ved daglige prisrettelser, sparer 3-5 timer om ugen. Så det er på flere måder en god business case, siger Bygmas IT-direktør Jesper Kolding. 

Nemt at bruge og vedligeholde
Bygma Rønne på Bornholm var den første af Bygmas pilot-forretninger, der testede systemet af.

- Alle vores medarbejdere blev hurtigt super glade for de elektroniske hyldeforkanter. Det sparer rigtig meget tid i hverdagen, at vi ikke længere skal ændre hyldeforkanterne manuelt hver gang der kommer prisændringer eller kampagner. Den ekstra tid bruger vi på at ekspedere kunder og på at trimme butikken.


Selvfølgelig skal man afsætte noget tid til opstart. På den første dag satte Bygma Rønne 2.554 forkanter op på 4½ time. Det var dog ingen sag, fordi alle gav en hånd med. Og når først systemet er etableret, er det nemt at betjene og nemt at vedligeholde, siger butikschef Flemming Lau.

Mere salg og mindre drift
Også i Bygma Silkeborg er erfaringerne gode.

- Vi har haft rigtig travlt her i Corona-tiden. Vi brugte nogle aftener på at etablere systemet, men har derefter kunnet anvende vores ressourcer bedre og mere effektivt end på en relativt triviel opgave som at skifte hyldeforkanter. Hvis jeg skal sige det kort, bruger vi mere tid på salg og mindre tid på drift. Og medarbejderne er virkelig glade for det nye syste, siger butikschef Allan G. Thomsen.

-mo

Læs mere om Byggeri

11/1 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrandstigerByggerådgivningByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringGarageanlægGarageporteGipspladerIndustriel malingIndustriporteJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingLofterMaterielopbevaringMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSmedejernsporteSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.