oktoberfest i fog
oktoberfest i fog
oktoberfest i fog

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Danielsen Spaceplanning udvider partnerkredsenJeppe Håkansson Zeller (i forgrunden) deler partnerskabet i Danielsen med Peter K. Danstrup, Malin Meyer, Kasper Danielsen, Louise Irminger Axholm og Lise M. Bækgaard.

Danielsen Spaceplanning udvider partnerkredsen

Jeppe Håkansson Zeller er ny partner i gazellevirksomheden. Med sig har han bl.a. et livslangt forhold til arkitektur

Del artiklen på

Ambitiøse kontorbyggerier og imposante domiciler kæmper for tiden om opmærksomheden langs havnefronter og motorveje. Arbejdspladserne skal ikke bare være virksomheders flotte facade udadtil, men også danne den indre ramme om en optimal hverdag for medarbejderne.

Det sidste sikrer Jeppe Håkansson Zeller og Danielsen Spaceplanning, for holistisk indretningsrådgivning og design til virksomheder, er det, gazellevirksomheden lever af - fysiske rammer der skal sikre at virksomheder og medarbejdere trives:

- Hvis kontorhuset ikke fungerer, så laver vi et nyt indretningskoncept, hjælper med at finde et nyt hus, eller får Danielsen Architecture til at tegne et domicil, fortæller Jeppe Håkansson Zeller fra virksomhedens hjemmetegnede kontor på Christianshavn.

Her bor Danielsen Spaceplanning - i dagslys og nordisk funktionalisme - sammen med Danielsen Architecture og Danielsen Urban Landscape. Sammen udgør de arkitektvirksomheden Danielsen Group, som i dag har godt 70 ansatte og nu seks partnere.

Arkitektblod i årerne
Jeppe Håkansson Zeller er født i 1982, og har arbejdet som projektleder i Danielsen siden 2012. Han har studeret markedsføring og ledelse, og til dagligt har han ansvaret for den strategiske forretningsudvikling. Derudover medvirker Jeppe til udvikling af arbejdsmetoder og tager sig af projektledelse for udenlandske aktører.

Han har desunde arkitektblod i årerne, for stifteren af Danielsen Group - Kasper Danielsen - er hans far.

- Jeg er vokset op med arkitektur og design, og gennem min far kender jeg faget fra alle vinkler. Nu glæder jeg mig til, i den tværfaglige Danielsen-ånd, at tilsætte virksomheden mine erfaringer fra ejendomsmarkedet, markedsføring og ledelse, siger Jeppe Håkansson Zeller.

-los


Læs mere om Byggeri

10/1 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder