Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

'Den hvide bygning' klar til renovering

Det er nu besluttet hvem, der skal stå for renoveringen af den ikoniske bygning på havnen i Nakskov

Del artiklen på

Den tidligere administrationsbygning for Nakskov Skibsværft - i daglig tale 'den hvide bygning' - skal huse de af kommunens medarbejdere, der lige nu sidder i rådhuset. Medarbejderne skal flytte ind til d. 1. september, så det er et renoveringsarbejde, som er underlagt en stram tidsplan. Et vigtigt skridt mod målet er taget med den nu afsluttede licitation, hvor flere af af delentrepriserne blev vundet af lokale virksomheder.

Afgørende for hvilke firmaer, der har vundet opgaverne, har foruden prisen været, at arbejdet kunne udføres indenfor den snævre tidsramme. At det har været muligt, tilskriver Lolland Kommune det rigtige match mellem virksomheder gearet til opgaverne, et tydeligt udbudsmateriale og en realistisk prissætning. Et resultat, der glæder borgmester Holger Schou Rasmussen:
 
- Det er rigtig positivt at opleve, at når Lolland Kommune udbyder fagentrepriser, så vinder vores lokale erhvervsliv mange af licitationerne. Igen får vi bekræftet, at vi har nogle stærke virksomheder, siger han og fortsætter:

- Det giver lokal vækst og beskæftigelse, og så glæder jeg mig også over, at det er lokale, der skal sætte netop dén bygning i stand. Den hvide bygning står som et symbol for Nakskov og Lollands historie og erhvervsliv, og hvad er mere passende end, at netop vores lokale virksomheder står for renoveringen, så den gamle administrationsbygning igen kan blive arbejdsplads for mange mennesker.

Samlet løber den indvendige renovering op i 8,79 mio. kr., hvor kommunens eget estimat var 8,54 mio. kr. Merprisen på 200.000 kr. dækkes af den budgetterede pulje til uforudsete udgifter.

Følgende firmaer har vundet entrepriserne på den indvendige renovering af den hvide bygning:

Tømrerarbejdet inkl. murer- og betonarbejdet: M.N. Entreprise
Malerarbejdet: Maler Hansen
Gulvarbejdet: Garant Nykøbing F
VVS-arbejdet: Aktiv El & VVS
Ventilationsarbejdet: Pacco
El-arbejdet: Aktiv El

Dreudover er to tidligere licitationer renovering af facader og vinduer vundet af Effektiv Bygge- og Skadeservice i Nakskov og sanering vundet af Arne Hansen Entreprise, også i Nakskov.

-kj

Læs mere om Byggeri

21/6 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder