Aktuelle nyheder - Byggeri

DGNB skal være den fælles referencerammeEnemærke & Petersen har fyldt et helt hold på DGNB-uddannelsen. Også tilbuds-, arbejdsmiljø- og procesmedarbejdere samt samarbejdspartnere er inviteret med. Foto: Jonathan Weimar

DGNB skal være den fælles referenceramme

En markant efterspørgsel på bæredygtige renoveringer og nybyggerier får nu Enemærke & Petersen til at foretage en solid investering i medarbejdernes grønne kompetencer

Del artiklen på

Bag uddannelsen af DGNB-konsulenter står Green Building Council, og her er man rigtig glade for, at Enemærke & Petersen fylder et helt hold med 30 byggefolk på DGNB-uddannelsen.

- Det er helt afgørende for den grønne omstilling i byggebranchen, at vi får alle med, og med denne prioritering har Enemærke & Petersen taget et vigtigt skridt på vejen. Det håber vi at se meget mere af i fremtiden, siger Mette Qvist fra Green Building Council.

Hos Enemærke & Petersen oplever administrerende direktør Henrik Mielke, at det er afgørende, at satsningen på de grønne kompetencer finder sted nu:

- Vi forventer, at mindst en femtedel af alle vores renoveringsprojekter skal DGNB-certificeres indenfor de næste par år. Som branche halter vi stadig efter på bæredygtighedsområdet – samtidigt er der en efterspørgsel i markedet lige nu, som vil vokse sig kæmpestor i de næste år. Derfor skal vi som organisation have forståelsen for DGNB bredt godt ud i organisationen som en fælles referenceramme for at imødekomme kravene fra markedet.

Inviterer samarbejdspartnere med
Virksomheden tager den fælles referenceramme så alvorligt, at tilbuds-, arbejdsmiljø- og procesmedarbejdere også er inviteret med, men Enemærke & Petersen stopper ikke der:

- Vi har også fået samarbejdspartnere fra bl.a. arkitekt- og ingeniørvirksomhederne i vores strategiske partnerskaber til at tage med på uddannelsen, fordi vi derved sikrer, at der skabes fælles forståelse og fodslag for, hvordan vi arbejder med DGNB i hele byggeprocessen fra konceptudviklingen til vi står med det færdige byggeri.

-los


Læs mere om Byggeri

28/4 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.