LCA
scroll
Digital platform skal liberalisere ejendomsdata med grøn indsigt og ambitionIfølge Søren Schødt arbejdes der lige nu på højtryk for at få de sidste ting på plads inden den officielle lancering af Upsite i efteråret.

Digital platform skal liberalisere ejendomsdata med grøn indsigt og ambition

Midt i den nye, grønne dagsorden kæmper ejendomsbranchen med mangel på digitalisering gennem værdikæden. Det vil den digitale platform Upsite adressere ved at hjælpe ejendomsejere med at træffe mere bæredygtige beslutninger via vedligeholdelsesplaner

Med nye klima- og energilovkrav står landets ejendomsejere over for flere udfordringer og krav om omfattende dokumentation. Det ønsker Upsite at være løsningen på.

Traditionelle vedligeholdelsesplaner for boligejendomme kan være analoge, ukoordinerede og ikke nødvendigvis tilpasset fremtidige bæredygtighedskrav.

Upsite vil bryde med den praksis og levere en 100 % digital service, der ikke kun automatiserer udarbejdelsen af vedligeholdelsesplaner, men også fremhæver bæredygtige potentialer. Platformen skal være enkel at anvende og tilgængelig med ét klik. Den forbinder alle nøgleaktører i byggebranchen for at skabe en mere sammenhængende tilgang til ejendomsvedligeholdelse.

- Upsite bliver et forum for erfaringsudveksling om ejendomsvedligehold, sparring og samarbejde om en grønnere fremtid for dansk byggeri og ejendomme. Vi skal rykke branchen sammen, siger serieiværksætter, Søren Schødt.

Han er stifter af Upsite og har mere end to årtiers erfaring inden for bygningsvedligeholdelse og renovering. Søren Schødt har udover sin byggerådgivningsvirksomhed også arbejdet med digitalisering i ejendomsbranchen med en kommunikationsplatform til boligforeninger og senere med digitale ventelister til andelsboligforeninger.

Søren Schødt er opsat på at ændre branchens paradigmer og deler med Upsite sin vision om et samlingspunkt for innovation, samarbejde og bæredygtig udvikling inden for dansk byggeri.

Søren Schødt og folkene bag Upsite forbereder sig på at løfte sløret for den første fase af den digitale løsning til ejendomsvedligeholdelse. Virksomheden har store ambitioner med flere kommende udviklingsfaser og er klar til samarbejdet med ejendomsbranchen.

- Upsite repræsenterer en ny begyndelse, hvor vedligeholdelsesplaner bliver mere tilgængelige og anvendelige, og hvor vi virkelig kan forme en mere bæredygtig fremtid for den eksisterende ejendomsmasse. Vi ønsker at liberalisere ejendomsdata, siger Søren Schødt.

Upsite-platformen lanceres i oktober 2023.

-dc

6/9 2023