Aktuelle nyheder - Byggeri

Ejendomsinvestor går ind på det danske markedJes Rovsing er udnævnt som landechef i Brunswick Real Estate.

Ejendomsinvestor går ind på det danske marked

Brunswick Real Estate åbner et nyt kontor i København og sætter primært fokus på kontorer centralt placeret i hovedstaden

Del artiklen på

Brunswick Real Estate investerer i den nordiske region og forvalter aktiver for over to milliarder euro. Hidtil har Brunswick Real Estate fokuseret på markederne i Sverige og Finland gennem oprettelse af ejendomsselskaberne Regio og Kielo. Nu rykker Brunswick Real Estate ind i Danmark som led i en ekspansionsstrategi og åbner kontorer på Østergade 4 i København K. Jes Rovsing, der senest har fungeret som head of transactions Denmark i Aberdeen Standard Investments, er udnævnt som landechef.

Partner i Brunswick Real Estate, Patrik Andersson, siger:

- Vi har bevist vores værd og opbygget betydelige ejendomsporteføljer med vores forretningsmodel; best-in-class indenfor kapitalforvaltning med ægte lederskab indenfor bæredygtighed, der skaber merværdi udover de økonomiske resultater. Danmark er et naturligt næste skridt i vores ekspansion, og markedet byder på mange interessante muligheder - ikke mindst det københavnske kontormarked. Vi er meget glade for at have Jes med ombord og er overbeviste om, at vi har fundet den perfekte kapitalpartner til at få succes.    

Brunswick Real Estate tilbyder services indenfor ejendomsinvesteringer og kreditfinansiering og består af godt 60 medarbejdere i Stockholm, København, Helsinki og London såvel som seniorrådgivere.

-kj

Læs mere om Byggeri

5/2 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.