left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

En af 18 favoritter kan vinde Renoverprisen 2021Nomineringskomiteen håber, at de 18 favoritprojekter kan inspirere andre til at lave lignende renoveringer. I midten af juni bliver feltet reduceret til 6 nominerede, hvoriblandt vinderen findes.

En af 18 favoritter kan vinde Renoverprisen 2021

De 128 renoveringsprojekter, der er indstillet til Renoverprisen 2021, har været under lup hos nomineringsudvalget. Feltet er nu kogt ned til 18, der skal reduceres til de 6 projekter, der skal nomineres til prisen

Del artiklen på

I sidste ende er det blandt disse seks projekter, vinderen skal findes.

- Det er altid et svært arbejde at lave den første udvælgelse af projekter til Renoverprisen, fordi der er så mange gode at vælge imellem. Og i år er ingen undtagelse. De 18 projekter, vi har udvalgt til at gå videre i konkurrencen, er meget forskellige, men har det til fælles, at de på hver deres måde er rigtig gode eksempler på vellykkede renoveringer, der forhåbentligt kan inspirere andre til at lave lignende renoveringer, siger Karen Mosbech, formand for nomineringsudvalget.

De 18 favoritprojekter er:
Pilotprojekt Blok 4B, Gjellerup
Ringbakken 1-19F, Sønderborg
Bakkegården, Frederikshavn
Ørsteds Haver, Frederiksberg
Filmlageret, København S
Revitalisering af Regina, Aarhus C
Grøndalsvængets Skole, København NV
Politiskolen i Vejle, Vejle
Roskilde Festival Højskole, Roskilde
Bølgen, Gilleleje
Landhuset i Taulov, Fredericia
Omdannelse af Café Jorden Rundt, Dronningmølle
Copenhagen Distillery Venue, København
Skib i et bølget taglandskab, Thorsminde
Maltfabrikken i Ebeltoft
Jørgensens Hotel, Horsens
Villa Copenhagen, København
Vandværket, København NV

Nu venter en grundig undersøgelse af, om de 18 projekter lever op til Renoverprisens kriterier. Undersøgelsen foretages af Build, Institut for byggeri, by og miljø. Resultaterne skal blandt andet støtte Renoverprisens nomineringsudvalg, når de skal koge feltet yderligere ned til 6 nominerede projekter.

Inden de 6 nominerede projekter offentliggøres i midten af juni, er også de entrepriseretlige forhold ved projekterne blevet undersøgt af advokatfirmaet Molt Wengel, og nomineringsudvalget har besigtiget de seks udvalgte projekter.

-los

Læs mere om Byggeri

6/4 2021
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.