LCA
LCA
scroll
Få faglig sparring og et netværk

Få faglig sparring og et netværk

På Netværksdagen for Byens Boligforeninger den 22. november har du mulighed for at deltage i et morgen- eller frokostmøde, hvor der vil komme driftsledere, viceværter og varmemestre fra andre boligforeninger

Driftsledere, viceværter og varmemestre træffer løbende mange vigtige beslutninger ude i boligforeningerne. Men hvordan får man ny inspiration, finder nye samarbejdspartnere eller holder motivationen i en travl hverdag, så man kan blive ved med at gøre det rigtige? Svaret kunne være et godt netværk af fagfolk.

På Netværksdagen den 22. november i Hvidovre inviterer Byens Boligforeninger til en gratis inspirationsdag, hvor der er netværksmøder for driftsledere, viceværter, varmemestre og andre, der arbejder i boligforeningerne.

På Netværksmøderne kan du møde kollegaer fra andre boligforeninger over en god morgenmad eller frokost. Her får du mulighed for at lufte daglige frustrationer og hente inspiration fra andres erfaringer under kyndig facilitering af netværksspecialist Søren Mortensen.

For som vicevært og driftsleder besidder du en unik viden om drift af boligforeninger. Ved at dele den viden med dine kollegaer fra andre boligforeninger, så kan du hjælpe andre og blive hjulpet. Det er fællesskab, og du behøver ikke at opfinde den dybe tallerken, hver gang du skal træffe en beslutning.

Ofte tror man, at ens egne udfordringer er helt særlige og svære at tackle. Men ved at høre, hvordan andre håndterer lignende problemer, får man et helt nyt perspektiv. Tag del i erfaringsudvekslingen, mød nye fagfolk, udvid dit netværk af fagfolk.

På Netværksmøderne får du også præsenteret en række konkrete løsninger. Nogle af dagens medværter vil give korte 2-minutters oplæg om løsninger, der kan bruges i din hverdag.

Hører du noget, der vækker din nysgerrighed, kan du bagefter mødes med virksomhedernes eksperter. De står klar i udstillingshallen til at fortsætte dialogen og svare på dine specifikke spørgsmål. På den måde får du ny viden og konkrete værktøjer med hjem.

Sæt kryds i kalenderen allerede i dag.

Der er et begrænset antal pladser til netværksmøderne den 22. november, så meld dig til i dag for at være sikker på at få en plads. Det er gratis at deltage inkl. fuld forplejning.

Læs mere og tilmeld dig på ByensBoligforeninger.dk

Netværksmøder 
22. november i Hvidovre

7:30-8:25: Morgenmad for driftsledere, viceværter og varmemestre
12:00-13:00: Frokost for dig, der arbejder i en boligforening

Læs mere eller tilmeld dig her. 

15/11 2023