Aktuelle nyheder - Byggeri

Finalisterne til Årets Håndværker er fundetDer har de sidste par år været trafikkaos omkring Cirkusbygningen i København, de dage hvor Årets Håndværker uddeles.

Finalisterne til Årets Håndværker er fundet

Den 2. og 3. april hyldes håndværksfagene i et håndværker-awardshow i Cirkusbygningen i København med Adam Duvå Hall som vært. Fra i dag tirsdag d. 4. februar bliver alle finalisterne offentliggjort

Del artiklen på

Der er lagt op til et brag af en fest og hyldest til håndværksfagene den 2. og 3. april 2020, når Årets Håndværker løber af stablen i Cirkusbygningen i København. I 23 fagkategorier, der spænder fra ’Årets Total Entreprenør’ til ’Årets Fugemand’, skal landets dygtigste håndværkerfirmaer findes og kåres – alt sammen dirigeret af tv- og radiovært Adam Duvå Hall.

- Vi har mange utroligt dygtige håndværkere i Danmark, der hver eneste dag yder et unikt stykke arbejde hos kunderne – både hvad angår høj kvalitet, fantastisk service og knivskarp levering. Med Årets Håndværker giver vi dem en platform, hvor de hædres for deres indsats. Og så er vi stolte af, at det sker inden for rammerne af et kæmpe show, der strækker sig over to dage og – os bekendt – er det største awardshow for håndværkere nogensinde, forklarer Peter Birkelund, medstifter af anmeldersitet www.anmeld-haandvaerker.dk, der står bag awardshowet.

Finalisterne offentliggøres løbende – og live
Offentliggørelsen af alle finalisterne finder sted tirsdag, onsdag, torsdag og fredag i uge 6. Det sker live på Anmeld Håndværkers Facebook-side, hvor man også kan se tidspunkterne for de enkelte fagkategorier.

- Udvælgelsen af finalister sker på baggrund af det forgangne års kundeanmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk, der behandles efter den matematiske statistik-formel, som er udarbejdet af professor på DTU, Henrik Spliid, til formålet. Det er altså håndværkernes kunder – det danske folk – der bestemmer, hvem finalisterne bliver, fortæller Peter Birkelund.

Der findes op til seks finalister i hver kategori, og til selve awardshowet vil en professionel fagjury finde vinderne. Juryen består af direktør i Dansk Byggeri, Michael H. Nielsen, adm. direktør hos BMI, Flemming Adolfsen, adm. direktør hos Tikkurila Danmark, Kenneth Johansen, og advokat Kristian S. Dreyer, partner hos Galst.

Artiklen fortsætter under billedet...
Der bliver efterhånden uddelt priser i så mange kategorier til Årets Håndværker, at showet nu strækker sig over to dage.

Flere nominerede lærlinge
Sidste år valgte Årets Håndværker at indføre den særlige lærlingepris ’Årets Håndværkerlærling’. Formålet var klart: at anerkende den enorme betydning, det har for hele branchen, at der løbende kommer nye talenter til, og ikke mindst rette spotlyset mod den rekrutteringsudfordring blandt unge, der desværre hersker i byggeriet. I år er feltet af lærlinge, der kæmper om finalepladserne, mere end fordoblet:

- Det er fantastisk at kunne konstatere, at antallet af lærlinge, der i år dyster om at blive finalister til ’Årets Håndværkerlærling’, er mere end fordoblet siden sidste år. Simpelthen fordi der er langt flere anmeldelser af opgaver, hvor der har været lærlinge tilknyttet. Det fortæller os, at prisen har en klar eksistensberettigelse, og at vi har held med at sætte fokus på en vigtig problematik – for byggeriet og for samfundet i al almindelighed, slutter Peter Birkelund.

Offentliggørelsen af finalisterne starter i dag kl. 15.00 på Årets Håndværkers Facebookside. Først er der velkomst, regler og praktiske informationer for de kommende finalister. Kl. 15.45 offentliggøres de nominerede til Årets Arbejdsmiljø og Årets Håndværkerlærling. Kl. 16.15 offentliggøres finalisterne i kategorien Årets Tømrer, hvor der i år er flere nye klassificeringer. Onsdag, torsdag og fredag følger de øvrige fagkategorier.

-los

Læs mere om Byggeri

4/2 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.