Aktuelle nyheder - Byggeri

Find drømmehuset på Feriehusmessen

Find drømmehuset på Feriehusmessen

På lørdag åbner Feriehusmessen i Fredericia, hvor sommerhusejere og andre interesserede gratis kan få inspiration omkring udlejning, energibesparelse, byggeri, inventar, indretning og meget mere

Del artiklen på

Privatøkonomi - arkitektur - boligen

Mens feriehusbranchen kan se tilbage på en ekstremt travl sommersæson, som giver løfter om endnu et rekordår, åbner MESSE C Fredericia lørdag den 14. september dørene for 'Feriehusmessen 2019'.

Danmarks nye forum for nuværende og potentielle ejere af ferieboliger samler branchens aktører og tilbyder de besøgende et 360 graders indblik i nye produkter, løsninger og tendenser på feriehusområdet, med et ekstra fokus på udlejningspotentialet.

Feriehus er livskvalitet
Både lørdag og søndag er der et bredt og spændende sceneprogram at glæde sig til. Man kan blandt andet opleve arkitekt Søren Sarup fra Danske BoligArkitekter, som taler under overskriften 'Fra feriehus til drømmehus'.

- En feriebolig er en værdifuld investering i din egen livskvalitet. Uanset om du skal bygge et helt nyt feriehus eller istandsætte et gammelt, er det vigtigt, at huset understøtter præcis det liv, du gerne vil leve, når du har fri, fortæller Søren Sarup.

Men hvordan skaber man den lækre, lyse og attraktive feriebolig med det rigtige samspil mellem inde og ude? Det giver Søren Sarup nogle bud på gennem eksempler fra smukke, arkitekttegnede ferieboliger, og der bliver masser af ideer og gode råd til, hvordan man skaber sit eget drømmehus.

Mange bud på energiforbedringer
De besøgende kan også møde flere end 50 udstillere så som udlejningsbureauer, byggefirmaer, aktører inden for møbler/indretning, aktivitetsudstyr, wellness-udstyr, udbydere af udenlandske boliger med videre.

Energiforbedring er et væsentligt tema for mange sommerhusejere, hvis huse typisk ligger langt fra billig fjernvarme og lignende. På Feriehusmessen kan ferieboligejere få tips til at reducere energiforbruget, til gavn for både dem selv, lejerne og miljøet.

Blandt de mange udstillere med ekspertise på dette område er EL:CON, som viser potentialet ved blandt andet varmep umper og solceller.
En moderne, effektiv varmepumpe kan give op til fem gange så meget effekt (kilowatt), som den energi, der bruges til at drive den. Dermed er den et attraktivt alternativ til den traditionelle elvarme fra radiatorer.

Et andet tiltag, som kan dæmpe elmålerens snurren (eller endda få den til at køre baglæns) er solceller. EL:CON rådgiver om og forestår også installationen af de energioptimerede løsninger.

-jhn

Feriehusmessen i MESSE C Fredericia foregår den 14.-15. september. Åbningstider begge dage er klokken 10-17, og gratis billetter kan hentes her

Læs mere om Byggeri

9/9 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.