Aktuelle nyheder - Byggeri

Fjerde byggemarked i miniformat åbner på NørrebroStark Shop Nørrebro åbner d. 5. maj og ligger på Nørrebrogade 55 i København.

Fjerde byggemarked i miniformat åbner på Nørrebro

Stark fortsætter med at udvide sit nye koncept for mindre butikker i København med lokal forankring og personlig service

Del artiklen på

Byggemarkedskæden åbnede de første to Stark Shops i december på henholdsvis Frederiksberg og Amager. Siden er en tredje Stark Shop åbnet på Østerbro, og 5. maj åbner den fjerde i rækken, denne gang på Nørrebro. Den nye Shop bliver byggemarkedkædens forretning nr. 75 i Danmark.

En Stark Shop er et byggemarked i miniformat, tilpasset de lokale forhold og placeret lige dér, hvor mange mennesker bor og arbejder. Varesortiment er nøje afstemt med de forskellige kunders behov, og hvad der ikke findes i butikken, skaffes og leveres lynhurtigt fra nærmeste lager.

- Stark Shop er vores svar på udviklingen i København, hvor der ikke længere er plads til store byggemarkeder i den centrale del af byen. Med mindre, lokale Shops, der bogstaveligt talt ligger på nærmeste gadehjørne, kan vi alligevel tilbyde vores kunder de byggematerialer, den professionelle rådgivning og branchens bedste leveringsservice, som Stark er kendt for. Med den fjerde butik på Nørrebro kommer vi endnu tættere på vores kunder i det indre København, siger regionsdirektør i København, Lasse Frederiksen.

Modtaget med åbne arme
Selv om corona-restriktioner i sagens natur har givet udfordringer hen over vinteren, har kunderne taget godt imod det nye butikskoncept.

- De lokale har modtaget os med åbne arme og siger, at vi er lige, hvad de har manglet i deres kvarter. De ser os som en del af nærmiIjøet – nogle af dem kommer her nærmest dagligt. Det er præcis den position som lokalt byggemarked, vi gerne vil opnå. For de lokale håndværkere er det en fordel, at vi ligger tæt på de byggerier, de er ved at udføre i lokalområdet. Vi kan hurtigt bringe varer ud til dem, så de sparer tid på at køre og finde p-pladser, hvilket er meget besværligt her i indre København. Det er både effektivt og bæredygtigt for kunderne, fortæller chef for Stark Shop Tom Lyngbo Nowicki.

Den nye Shop på Nørrebro ligger i et tæt befolket område med mange ældre lejligheder, der løbende forbedres og renoveres. Det afspejles også i varesortimentet:

- Vi retter dagligt varesortimentet til og skaffer det, som kunderne efterspørger. F.eks. vil de gerne købe skruer i mindre pakninger i stedet for kasser, og så sørger vi for det. På den måde er kunderne med til at bestemme, hvilke varer, der er på hylderne, siger Tom Lyngbo Nowicki.

Stark Shop Nørrebro ligger på Nørrebrogade 55 i København, og butikken har åbent kl. 8-17.30 man-fre og kl. 9-15 på lørdage.

-kj

Læs mere om Byggeri

3/5 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.