Aktuelle nyheder - Byggeri

Flere ejendomsinvestorer ser mod midtjyske byerErhvervschef i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Viborg, Bo Kandborg Jørgensen.

Flere ejendomsinvestorer ser mod midtjyske byer

For første gang er Midtjylland det næstmest populære område at investere i for ejendomsinvestorer herhjemme

Del artiklen på

Samfund - Byudvikling

København by og Frederiksberg har i mange år været det mest populære område at investere i, men er de senere år blevet overhalet af Københavns omegn. Som noget nyt kommer Midtjylland ind på en andenplads på ejendomsinvestorernes favoritliste.

- Flere og flere ejendomsinvestorer vender blikket mod de midtjyske byer som en naturlig del af investeringscyklussen efter mange år, hvor investorerne har haft fokus på de større byer i Danmark, bl.a. Aarhus. Det har dermed været med til at støvsuge udbuddet i byen og gjort det interessant at søge mod de øvrige større byer i Midtjylland, hvor der ikke er bygget så meget endnu, siger Bo Kandborg Jørgensen, der er erhvervschef i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Viborg.

EDC Erhvervs nyeste markedsundersøgelse om udsigterne for erhvervsejendomsmarkedet i 2020 er foretaget blandt mere end 1200 investorer og virksomheder. Undersøgelsen viser, at 21% af de adspurgte investorer har planer om at investere i Midtjylland, hvor boligudlejningsejendomme er det mest populære investeringsmål. En fjerdedel forventer at investere i Københavns omegn, og en femtedel ønsker at investere i København eller Frederiksberg.

Bo Kandborg Jørgensen fremhæver, at de i Viborg og omegn i høj grad kan mærke den stigende efterspørgsel på boligudlejningsejendomme:

- Antallet af investorer, der er registreret i EDC Erhvervs Køber-/Lejerkartotek og på jagt efter boligudlejningsejendomme i Favrskov, Odder, Horsens, Silkeborg, Syddjurs og Viborg, er steget med knap en fjerdedel fra januar 2019 til januar 2020. Så vi oplever i høj grad den stigende efterspørgsel på boligudlejningsejendomme, siger han.

-kj

Læs mere om Byggeri

17/1 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.