left banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Flere end 4 mio. har rejst med M3 CityringenMetrostationen på København H er en af stationerne på den nye M3 og bliver også et knudepunkt på den kommende M4, der åbner i foråret 2020. Foto: Reginaldo Sales/Metroselskabet

Flere end 4 mio. har rejst med M3 Cityringen

I den første måned efter åbningen af hovedstadens nye metrolinje har 4,1 mio. passagerer benyttet sig af muligheden for at rejse med M3 Cityringen

Del artiklen på

Metroens passagerer har taget godt imod hovedstadens nyåbnede metrolinje. Flere end 4 mio. benyttede sig i oktober af muligheden for at komme nemmere og hurtigere rundt i byen med M3 Cityringen. I samme periode lå driftsstabiliteten på 97,5 pct., hvilket svarer til at ca. 333.200 af de i alt ca. 341.760 afgange i døgnet er sket til tiden. På M1/M2 skete 99,3 pct. af afgangene til tiden.

- Cityringen er kommet godt fra start, og kunderne har taget meget positivt imod den nye metrolinje. Det er vi naturligvis glade for. Også driftsstabiliteten har været tilfredsstillende i den første måned, selv om der som ventet har været udfordringer, bl.a. knyttet til forstyrrelser relateret til skinneslibning. Der vil også fortsat være forstyrrelser af driften – særligt, når vi om kort tid går i gang med at teste afgreningen fra Cityringen til Nordhavn (M4), som åbner i foråret 2020, siger Metroselskabets administrerende direktør Henrik Plougmann Olsen.

På metrolinjerne M1 og M2 blev der i oktober sat passagerrekord med 6,3 mio. rejsende. Det samlede passagertal for hele metroen nåede dermed i den første måned efter Cityringens åbning op på 10,4 mio. passagerer, inkl. de passagerer, der skifter mellem M1/M2 og M3.

Overvældende mange passagerer
Den første måneds passagertal kan dog ikke bruges til at konkludere, hvorvidt antallet af passagerer i Cityringen lever op til forventningerne eller ej.

- Der har været overvældende mange passagerer den første måned. Flere end forventet. Mange har formentlig været nysgerrige efter at se det nye system. Vi ved, at kunderne kun langsomt tilpasser sig de nye muligheder, som et nyt transportsystem giver. Derfor er det først på et senere tidspunkt, at vi med nogenlunde sikkerhed kan sige, om passagertallet for Cityringen svarer til vores forventninger. Efter den første måned kan vi således blot konstatere, at interessen for at rejse med den nye metrolinje har været stor – og det, håber vi selvfølgelig, vil fortsætte, siger Henrik Plougmann Olsen.

-los


Læs mere om Byggeri

7/11 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.