Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Fliseskæreri skal højne kvaliteten og mindske spildI starten står murermester Stefan Funck for skæreriet, men Mosaikhjørnet forventer at ansætte folk, som udelukkende skal sørge for opgaverne.

Fliseskæreri skal højne kvaliteten og mindske spild

Mosaikhjørnets nye skæreri skal lette arbejdet for håndværkerne og bidrage til en udvidet produktpalette med trappefliser og sokler

Del artiklen på

I mange år har flise- og klinkevirksomheden Mosaikhjørnet haft andre til at skære deres fliser - ofte med et større materialespild end nødvendigt og forskellige nuance- og størrelsesforskelle til følge.

Derfor har Mosaikhjørnet nu har investeret en halv million kroner i et helt nyt skæreri, som gør det muligt for virksomheden fremadrettet at løse flere opgaver in house end hidtil.

Skæreriet får adresse ved virksomhedens hovedkontor i Glostrup og kommer til at rumme to splinternye maskiner, hvor den ene har til formål at skære virksomhedens storformatfliser, som kan være flere meter både i bredden og højden. Det er nemlig et fliseformat, som virksomheden oplever en stigende efterspørgsel på og derfor også forventer at sælge mere af i fremtiden:

- Vi oplever generelt, at storformatfliser stiger i popularitet, og alt tyder på, at det også fortsætter fremadrettet. Derfor tør vi også godt satse på området, og vi håber på, at vi med den nye maskine gør os endnu mere konkurrencedygtige, når det gælder levering til større byggerier og projekter, da vi nu kan tilbyde at gøre det selv, forklarer direktør i Mosaikhjørnet, Tanja Foged.

Maskine til storformatfliser
Samtidig har investeringen af maskinen til storformatfliser den klare fordel, at håndværkerne ikke længere behøver at stå for skæringerne selv, men i stedet kan overlade opgaven til Mosaikhjørnet, lyder det fra virksomhedens murermester Stefan Funck, der bliver ansvarlig for skæreriet:

- Det kan ofte være en større udfordring at skære fliser fint og rigtigt uden, at de går i stykker. Det slipper håndværkerne nu for at gøre, og på den måde begrænses materialespildet, hvis der skulle ske en fejlskæring ved en flise til flere tusinde kroner.

Trappemaskine til lager og forespørgsler
Den anden maskine, som Mosaikhjørnet har investeret i, kan lave trappeforkanter og sokler. På den måde kan virksomheden fremadrettet skære alle former for fliser til trapper, hvilket giver både Mosaikhjørnet og kunden en utrolig fleksibilitet:

- Med den nye trappemaskine kan vi både producere til vores varelager og på forespørgsler, hvilket gør os væsentlig mere konkurrencedygtige på området. Det gælder ikke alene pga. fleksibiliteten, men også fordi vi nu kan levere et mere ensartet, fint produkt, da vi står for hele processen, siger Stefan Funck.

Officielt åbner det nye skæreri den 15. august 2019, men allerede nu er det kun de sidste finjusteringer af maskinerne, der mangler, før produktionen kan gå i gang.

-kj

Læs mere om Byggeri

26/6 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMalingMaterielopbevaringOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder