bygma
bygma
scroll
Fog åbner flagskib i Lyngby

Fog åbner flagskib i Lyngby

Effektivisering af håndværkernes arbejdsdag har dannet grundlaget for trælast- og byggecenterkæden Fogs etablering af en 4000 m2 stor butik i flere etager med kollegieboliger, uddannelsesinstitution og boldbaner til byens borgere

Den 23. november 2023 markerer en milepæl for trælast- og byggecenterkæden Fog. Her slås dørene op til det nye flagskib i Lyngby, som ned til mindste detalje er skabt med det formål at optimere og effektivisere den professionelle håndværkers dagligdag.

- Hos Fog ved vi, at tid er altafgørende for vores kernekunder - håndværkerne. Vores omdrejningspunkt har derfor været at skabe et state-of-the-art byggecenter, der ikke alene fremmer håndværkernes mulighed for at opretholde en effektiv arbejdsdag, men som også tilbyder dem bekvemmeligheden i, at de med et stop har alt, hvad de skal bruge inden for rækkevidde, siger adm. dir. Carsten Ludvig.

Det nye flagskib har været undervejs siden 2020 og er Fogs helt store satsning.

På Firskovvej 20 er der direkte adgang fra motorvejen via Jægersborgvej, og her byder trælast- og byggecenterkæden velkommen til den 4000 m2 store forretning, der er indrettet, så håndværkerne nemt og hurtigt kan komme frem til de varer, de bruger mest i hverdagen.

Trælasten tilbyder træ i alle sorteringer samt det nødvendige isenkram, og så har Fog Lyngby opgraderet butikken i flere etager med et helt nyt kloaksortiment, en stor og velassorteret malerafdeling, alt i materialer til under terræn og op til skorstenstag samt beklædning til både mænd og kvinder - og et kæmpe udvalg inden for udlejning.

- For os handler det ikke bare om at sælge produkter og serviceydelser. Det har været vigtigt for os at skabe et professionelt miljø, som håndværkerne kan tilgå og bruge som en naturlig del af deres hverdag.

- Vi ønsker at være deres foretrukne partner og bistå med den professionelle rådgivning, der betyder, at de som håndværkere kan gøre en ekstra forskel for deres kunder, siger Carsten Ludvig og uddyber:

- Ud over et byggecenter med mere end 20.000 varenumre, har vi indrettet os med åbne miljøer, hvor vores specialister sidder klar til at rådgive kunderne.

Fog er grundlagt i Lyngby, og med den nye satsning sættes der en tyk streg under koncernens engagement og bidrag til byen og kommunen som helhed.

Nye kollegieboliger klargøres til områdets studerende sammen med boldbaner på toppen af parkeringshuset, der er til fri afbenyttelse. Og så rykker en række af Cphbusiness' uddannelser ind på adressen som lejere.

- Fog Lyngby ønsker at være en integreret del af lokalsamfundet og en institution, der binder byen sammen. Vores vision er at skabe et samlingspunkt, hvor alle – fra studerende til private gør det selv folk og professionelle håndværkere – kan få opfyldt deres behov.

- Vi er mere end en trælast og et byggecenter; vi er en partner i hverdagens projekter og en støtte til lokalsamfundets sammenhængskraft og vækst, siger Carsten Ludvig.

-dc

22/11 2023