LCA
LCA
scroll
For 163 millioner kroner svømmehal i HelsingørBorgmester Benedikte Kiær (K) og kommunaldirektør Rasmus Bjerregaard fra Helsingør Kommune og projektchef Dennis Petersen fra Svend Aage Christiansen.

For 163 millioner kroner svømmehal i Helsingør

Helsingør Kommune har skrevet kontrakt med totalentreprenør Svend Aage Christiansen, som skal stå for byggeriet af den nye svømmehal til 163 millioner kroner

Totalentreprenør Svend Aage Christiansen skal stå for byggeriet af en ny svømmehal i Helsingør til 163 mio. kr.

Når den nye svømmehal står klar i 2025, vil den bl.a. rumme tre nye bassiner til vandleg, motionssvømning, foreningsaktiviteter og varmtvandstræning.

Den nye svømmehal bliver bygget sammen med den eksisterende svømmehal, som samtidig bliver moderniseret. Til sammen udgør de to haller den nye Helsingør Svømmearena.

Byggestart på den nye svømmehal er den 2. januar 2024. Der er første spadestik den 8. januar, og allerede nu bliver der fældet træer og indrettet byggeplads på Borgmester P. Christensens Vej.

Det er ikke muligt at gennemføre byggeriet uden at lukke den eksisterende svømmehal i en periode. Den planlagte lukkeperiode er fra den 1. maj til den 31. august 2024.

-dc

16/11 2023