Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Fordobler årsresultatet og øger omsætning med 48 % En fordobling af årsresultatet og en markant øget omsætning er bl.a. kommet som følge af væsentlige investeringer på det sjællandske marked, fortæller adm. direktør Klaus Rønslev.

Fordobler årsresultatet og øger omsætning med 48 %

Entreprenørvirksomheden BASE Erhverv har netop afsluttet sit 16. regnskabsår med den største omsætning nogensinde. Med en stigende ordreindgang ser virksomheden frem til en spændende udvikling det kommende år

Del artiklen på

Omsætningen udgør 209 mio. kr. mod 141 mio. kr. året før – altså en omsætningsfremgang på godt 48 %. Årets resultat før skat udgør 7,6 mio.kr. mod 3,7 mio. kr. året før. Dermed er årsresultatet mere end fordoblet i forhold til året før.

Adm. direktør Klaus Rønslev siger:

- I de seneste år har vi gennemført en rivende udvikling og en særdeles positiv transformation. En udvikling der efter alt at dømme fortsætter det kommende år. Vi har i løbet af 2018 investeret væsentligt i at få bedre fodfæste på det sjællandske marked. Her har vi med ansættelsen af nye skarpe og kompetente byggefolk sat kursen mod nye mål. Med afsæt fra kontoret i Roskilde er vi godt på vej, og vi forventer os meget af et endnu uudnyttet potentiale de kommende år.

- Vores altoverskyggende mantra om at skabe branchens bedste arbejdsplads, har vist sig at have en særdeles positiv effekt i et presset marked med højt aktivitetsniveau. Mens branchen generelt skriger på arbejdskraft, lykkes vi både med at fastholde eksisterende og rekruttere nye kompetente medarbejdere – noget som virkelig rykker på selvtillidskontoen og fællesskabsfølelsen i vores fantastiske virksomhed, siger han.

Nørder indenfor erhvervsbyggeri
Virksomheden er specialist i erhvervsbyggeri – kontor, domicil, detail, idræt, lager, produktion og værksted. Opgaverne udføres i såvel total- som hovedentreprise.

-I BASE Erhverv koncentrerer vi os udelukkende om idræts- og erhvervsbyggerier. Vi er nørder, der excellerer i dette hjørne af byggebranchen – derfor tør vi godt kalde os specialister på området. I kraft af vores engagement i byggebranchen gennem de seneste 16 år er der skabt et solidt økonomisk fundament. Vi er vokset fra lille virksomhed til en solid arbejdspartner – og opskriften er den samme: Vi bygger på samarbejde, tillid og kvalitet. Derfor vender vores tidligere bygherrer tilbage, når de enten skal udvide eller bygge helt nyt, slutter direktøren for BASE Erhverv, der siden starten for 16 år siden har opført over 110 projekter i hele landet med et samlet etageareal på over 216.000 m2 – lige fra idrætshaller til kontordomiciler.

Virksomheden ejes af Dansk Boligbyg Holding, BASE Erhverv Medarbejderselskab og KR Finans. Virksomheden har fælles domicil med søsterselskaberne BASE Udvikling og Dansk Boligbyg i Horsens. Aktiviteterne øst for Storebælt varetages fra Roskilde, hvor BASE Erhverv har kontor sammen med Dansk Boligbyg.

-los

Læs mere om Byggeri

18/6 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMalingMaterielopbevaringOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder