Aktuelle nyheder - Byggeri

Forventet resultat hos Jensen Gruppen

2018 var et stærkt år for byggekoncernen Jensen Gruppen, der med en omsætning på 3,1 mia. kr. rammer en milepæl

Del artiklen på

For nyligt annoncerede J. Jensen ny struktur og nyt navn, så koncernen nu går under navnet Jensen Gruppen.

Koncernens 2018-regnskab viser en omsætning på 3,1 mia. kr. mod 1,9 milliarder i 2017. En del af omsætningsstigningen skyldes, at datterselskabet Adserballe & Knudsen konsolideres med i 2018-regnskabet, mens det i 2017-regnskabet alene var et associeret selskab. Resultat for samtlige selskaber i Jensen Gruppen lander på 98 mio. kr. før skat mod 199 mio. kr. året forinden, hvilket er et forventet og tilfredsstillende resultat, forklarer koncerndirektør Karsten Hjarsø:

- Det har været endnu et stærkt år for koncernen, hvor vi har god grund til at være tilfredse med resultatet. 2017 var et ekstraordinært godt år, hvilket bl.a. også kan tilskrives opskrivning af en række investeringsejendomme, som alene bidrog med 65 mio. kr. til sidste års resultat. At vi leverer en milepæl med omsætningsrekord i år, viser mig med al tydelighed, at de enkelte og selvstændige selskaber, som koncernen er bygget op af, fortsat formår at udvikle deres markedspositioner og forretningsområder, siger han og forsætter:

- Vi ser en branche med en benhård priskonkurrence, hvor der mere end nogensinde før er behov for at lykkes med både at bygge ny forretning og udvikle vores kerneområder. Vi har i koncernen investeret massivt i nye bæredygtige initiativer og forretninger samt for alvor sat skub i den digitale transformation. Det koster på resultatet nu, men det bliver en forudsætning for, at vi fortsat kan bibeholde vores stærke position i fremtiden.

Karsten Hjarsø forventer et betydeligt positivt resultat for regnskabsåret 2019.

-kj

Læs mere om Byggeri

21/5 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.