Aktuelle nyheder - Byggeri

Får dobbelt så meget plads i nyt domicilDet nuværende domicil på billedet er på 1600 m2, men Speedline får nu 3600 m2 at boltre sig på takket være god rådgivning fra Base Erhverv.

Får dobbelt så meget plads i nyt domicil

SPONSORERET INDHOLD: Virksomheden Speedline startede med 35 m2 i 1998. Nu bygger virksomheden nyt domicil på 3600 m2 – altså mere end 100 gange større end udgangspunktet

Del artiklen på

Speedline, der er en af landets største forhandlere af scootere, scooterdele og udstyr samt cykler, råder i dag over 1600 m2 på Sverigesvej 19 i Skanderborg, så der er også tale om mere end en fordobling af det nuværende areal, når det nye domicil få hundrede meter væk på Sverigesvej 9C står færdigt til oktober.

Det er Base Erhverv i Horsens, der er totalentreprenør på projektet. Med udgangspunkt i Speedlines udbud og i samarbejde med arkitekt Frost Larsen og ingeniør Arne Elkjær, tegnede og prissatte Base Erhverv det alternative projekt, som blev valgt – i øvrigt uden at far og søn, John og Jesper Bjerre Pedersen, der driver Speedline sammen, kendte den endelige pris.

Det hele endte med en form for partnering, hvor Speedline og Base Erhverv deler gevinster/tab i forbindelse med endeligt indkøb af fagentreprenører.

- Oprindelig ville vi bygge 2000 m2, men udviklingen i firmaet eskalerede meget hurtigt, og da vores bank foreslog at bygge yderligere 1000 m2 for at optimere projektet, besluttede vi at udvide den oprindelige tegning til 2900 m2. Og sådan fortsatte det til i dag, hvor vi – ikke mindst takket være rådgivning fra Base Erhverv – altså er landet med et projekt på 3600 m2, siger Jesper Bjerre Pedersen.

Artiklen fortsætter under billedet...
Det er på denne grunde få hundrede meter væk på Sverigesvej 9C, at forhandleren af scootere, scooterdele og –udstyr samt cykler bygger det nye domicil, der forventes færdigt til oktober.

Speedlines nye domicil kommer til at bestå af butik med tilhørende åbent cykelværksted, motorværksted og velfærdsarealer. På 1. sal indrettes kontorer, møderum og kantine med tilhørende udvendig terrasse.

Herudover et indskudt dæk, der kan anvendes til lager/arkiv, og senere kan ændres til kontorfaciliteter mod facaderne. Såvel lagre som vareind- og udlevering opføres i tre sektioner. Bygningen opføres som et robust betonelementhus i glatte grå betonelementer.

Læs mere om Byggeri

16/1 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.