Aktuelle nyheder - Byggeri

Øger formuen og opruster på renoveringAdm. direktør i Jönsson Entreprise, Thomas Normann.

Øger formuen og opruster på renovering

Jönsson Entreprise øger sin egenkapital samt bruttofortjeneste og lander bundlinjen i 2020 som forventet. Et tilfredsstillende resultat set i lyset af investeringer og corona, siger direktøren

Del artiklen på

Jönsson, der har en stærk position indenfor boligbyggeri i hovedstadsområdet, satte sidste år en strategisk retning rettet mod flere renoveringsprojekter og mere erhvervsbyggeri. Derfor har man investeret massivt i projektorganisationen og tilført nogle af byggebranchens stærkeste profiler indenfor renovering og totalentrepriser. Dermed er kompetencerne på plads til flere store renoveringsprojekter i hovedstadsområdet. I Jönssons regnskab for 2020 er egenkapitalen vokset fra 33,7 mio. til 40,6 mio. kr., og bruttofortjenesten er steget fra 45,1 mio. til 53,8 mio. kr., mens bundlinjen ender på lidt over 6,8 mio. kr.

- Vi står stærkt på boligbyggeri i hovedstadsområdet og skal fastholde den position, samtidig med at vi har udvidet strategiens fokus til også at omhandle renoveringer og erhvervsbyggeri. Vi lander bundlinjen lidt lavere end sidste år. Men taget i betragtning af de investeringer, vi har gjort for at få nogle af markedets stærkeste kræfter indenfor renovering og totalentrepriser – og set i lyset af corona – er resultatet som forventet. En udvidelse af strategien vil altid tage lidt tid at implementere, men vi er kommet rigtig godt i gang og arbejder på flere spændende udviklings- og renoveringssager i hovedstadsområdet, fortæller Thomas Normann, der er adm. direktør i Jönsson Entreprise.

Flere udviklingsprojekter
Jönsson lægger i øjeblikket sidste hånd på en større totalrenovering i Siljangade, et erhvervshotspot på Amager, ligesom flere totalrenoveringer er under udvikling. Oprustningen i projektorganisationen har styrket Jönsson til flere større udviklingsprojekter – og det er en vej, entreprenøren fortsat vil gå, fortæller Thomas Normann.
 
Virksomheden har siden sin opstart i 2014 vækstet til nu 65 medarbejdere. Jönsson bød i 2020 velkommen til en del ledelsesprofiler som afdelingsledere, projektchefer og projektledere, der skal være med til at løfte de nye udviklingsprojekter.

Nøgletal, Resultatopgørelse, 2020
                                         2019    2018 (i tusinde kr.)
    
Bruttoresultat    53.887    45.168    35.558
Årets resultat      6.838      8.493     7.753
Soliditetsgrad    26,2 %    29,3 %    24,9 %
Egenkapital       40.612    33.774    25.281
Medarbejdere          65          52          40

-kj

Læs mere om Byggeri

7/6 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.