Aktuelle nyheder - Byggeri

Henter ny administrerende direktør i egne rækkerFra venstre ses bestyrelsesformand/ejer Jens Winther, ny adm. direktør Jan Boendorf Madsen og direktør/ejer Jan Olesen.

Henter ny administrerende direktør i egne rækker

STB Byg og STB Håndværk har udnævnt Jan Boendorf Madsen til ny administrerende direktør. Et vigtigt skridt er dermed taget i det planlagte generationsskifte, der løber over de kommende år

Del artiklen på

- Det er helt i tråd med strategien, at jeg nu trækker mig som administrerende direktør, siger bestyrelsesformand og medejer Jens Winther.

- Vores strategi, der rækker mod 2023, er grundlæggende bygget op omkring to temaer. For det første skal vi skabe gode kundeoplevelser ved at fokusere vores forretning mod kernekompetencen, og for det andet har Jan Olesen og jeg et ønske om at trække os et skridt væk fra drift ledelsen de kommende år.

Jens Winther har de seneste 10 år stået i spidsen af virksomheden. Det planlagte generationsskifte vil løbende blive effektueret de kommende år, og med udnævnelsen af Jan Boendorf Madsen er rejsen for alvor begyndt.

Det er dog ikke planen at de to ejere, Jens Winther og Jan Olesen, vil trække sig helt fra virksomheden. De vil begge forblive i bestyrelsen, og Jens Winther vil varetage posten som bestyrelsesformand, men også arbejde med salgs- og projektudvikling. Det er dog kun Jens Winther, der på nuværende tidspunkt trækker sig et skridt væk fra driften.

En stærk profil med de rette kompetencer
Den nyudnævnte administrerende direktør overtog ansvaret for STB Bygs økonomifunktion i oktober 2020. Han kom fra en stilling som økonomidirektør ved Dovista, der er en gruppe af ledende virksomheder og brands på det nordeuropæiske marked for facadevinduer og yderdøre. Det har hele tiden været planen, at direktørposten kunne komme i spil, hvis samarbejdet fungerede til alles tilfredshed.

- Jeg er glad for, at vi er blevet enige med Jan Boendorf Madsen. Han har allerede nu bevist, at han har nogle holdninger og værdier, der passer godt til kulturen hos STB Byg, udtaler Jens Winther og fortsætter:

- Den rygsæk Jan har med sig, indeholder desuden en række kompetencer indenfor økonomi, strategisk forretningsudvikling og ledelse, som vil gavne STB Byg de kommende år.

-los


Læs mere om Byggeri

3/5 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.