Aktuelle nyheder - Byggeri

Ikke udsigt til stop for ulovlig udlejning i kolonihaver

Ikke udsigt til stop for ulovlig udlejning i kolonihaver

Det er velkendt, at blandt andre mange udenlandske byggearbejdere under deres ophold i Danmark ulovligt bor til leje i kolonihaver.

Del artiklen på

Af Dan Bjerring
Christiansborg

Udvalget for Landdistrikter og Øer har bedt ministeren med ansvaret for området, Louise Schack Elholm (V), oplyse, om regeringen vil følge op på Folketingets beslutning om at bekæmpe ulovlig helårsbeboelse i kolonihaver.

Der var et bredt flertal i Folketinget, som var enige om, at der skulle fremsættes et forslag til ændring af kolonihaveloven, som tilpasser reglerne?

Ikke i denne samling
Ifølge ministeren er ulovlig helårsbeboelse i kolonihaveområder ’en problemstilling med flere forskellige aspekter’:

- Der er ikke nogen enkel løsning på problemet. Kolonihaveområdernes problemer vedrører ikke kun ulovlig helårsbeboelse. Problemerne omfatter tillige ulovlig bebyggelse, uberettiget adgang til sociale ydelser, ulovlig udlejning og uberettiget skattefradrag. Det berører derfor flere forskellige lovgivninger. Problemerne skal i den kommende tid drøftes tværfagligt og med KL, kommuner og øvrige centrale interessenter på kolonihaveområdet. Der forventes ikke fremsat et lovforslag om ændring af kolonihaveloven i denne folketingssamling oplyser Louise Schack Elholm

Læs mere om Byggeri

21/11 2023
AfskærmningAlu stigerBrandstigerByggerådgivningByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringFaldsikringGarageanlægGarageporteGipspladerIndustriporteKabelkanalerLofterMaterielopbevaringOmbygningPortautomatikPorteRullestilladsSmedejernsporteSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTotalrenoveringTrappestigerVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.