left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Indefrosne feriepenge kan booste boligrenoveringerUdbetalingen af de sidste indefrosne feriepenge kan hjælpe med realisering af byggeprojekter eller vedligeholdelse af boligen.

Indefrosne feriepenge kan booste boligrenoveringer

Danskerne får tilsammen nu glæde af 108 mia. kr. før skat, og ifølge Estate vil en del af den økonomiske saltvandsindsprøjtning gå til byggeprojekter og vedligeholdelse af boligen

Del artiklen på

Den årlige udbetaling af feriepenge er altid et kærkomment økonomisk supplement til danske familier. Det vil det også være, når de sidste indefrosne feriepenge i disse dage bliver udbetalt.

De 108 mia. kr. før skat dækker over danskernes fem ugers feriepenge. Feriepengene for tre af ugerne kunne allerede udbetales sidste efterår som et ekstraordinært forsøg på at stimulere forbruget i danske butikker under corona, mens det nu er blevet tid til at hæve de sidste to ugers indefrosne midler.

Hos ejendomsmæglerkæden Estate forudser man, at udbetalingen af de mange milliarder til danske boligejere kan sætte ekstra skub i forårets boligprojekter.

- Under corona-nedlukningen sidste år oplevede byggemarkederne et omsætningsboom, da danskerne pludselig fik tid til at følge længe ventede byggeprojekter til dørs fra hjemmekontoret. Det tror vi kan blive tilfældet igen i år, siger Alexander Falck Winther, der er presseansvarlig i Estate.

Han forudser, at lysten til boligprojekter igen kan blusse op i den kommende tid:

- Feriepengene vil betyde, at mange danskere får en ekstra håndsrækning til at vedligeholde boligen eller til at realisere nye byggeprojekter. Det kan meget vel få flere danskere til at give sig i kast med eksempelvis et nyt køkken eller en ny terrasse, siger Alexander Falck Winther.

De mange boligkøb det seneste år vil formentlig også betyde, at mange nyligt handlede boliger står over for at få en kærlig hånd af deres nye ejere:

- Mange danske boliger er opført i 1960’erne og ’70’erne, og mens nogle boliger løbende er istandsat, vil mange andre trænge til vedligeholdelse og modernisering, siger Alexander Falck Winther.

Feriepengene udbetales ifølge Beskæftigelsesministeriet til ca. tre millioner danske lønmodtagere.

-kj

Læs mere om Byggeri

7/4 2021
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.