Aktuelle nyheder - Byggeri

Installatør får nyt bæredygtigt vidensteknikhusFørste spadestik til El:Cons nye hovedsæde er netop blevet taget.

Installatør får nyt bæredygtigt vidensteknikhus

Første spadestik til El:Cons nye hovedsæde er taget, og det 6000 m2 store DGNB-certificerede signaturbyggeri er centralt placeret i Aarhus

Del artiklen på

Et spritnyt og tilmed bæredygtigt vidensteknikhus. Det er snart virkelighed for installatørvirksomheden El:Con. Det nye byggeri bliver hovedsæde for virksomheden med stærke lokalafdelinger, 1100+ medarbejdere og et stort socialt ansvar med 185 lærlinge.

KT Erhvervsbyg skal i totalentreprise bygge El:Cons nye hovedsæde i Aarhus i tæt samarbejde med indretningsspecialisten Ambiente.

Samarbejdet mellem KT Erhvervsbyg og Ambiente har allerede vist sig succesfuldt, da domicilet, som KT Erhvervsbyg byggede til Ambiente tidligere på året, vandt prisen ’Årets kontorbyggeri 2020’. Samarbejdet med Ambiente har givet KT Erhvervsbyg styrke og lyst til flere signaturbyggerier, der viser virksomhedernes DNA og kernekompetencer:

- Vi viste med Ambientes hovedsæde, at flot arkitektur ikke er et spørgsmål om høj kvadratmeterpris, men om samarbejde. Derfor har vi fortsat vores dialog med Ambiente til gavn for El:Con, der også ønsker, at deres nye domicil skal udtrykke virksomhedens DNA og kompetencer. El:Con bliver vores første signaturbyggeri efter kåringen af Årets Kontorbyggeri 2020, siger Per Henriksen, der er CEO i KT Erhvervsbyg.

Et spin off af aktiviteter
Hos El:Con glæder adm. direktør Jesper Knudsen sig til at etablere et helt nyt vidensteknikhus, der både viser og samler virksomhedens kompetencer under samme tag:

- Det er vigtigt, at byggeriet ses i den rette sammenhæng. Som en del af en større strategisk plan - et spin off af vores øvrige aktiviteter. Vi faldt for byggegrunden pga. dens meget centrale placering. Jeg glæder mig mest til at tilbyde vores medarbejdere nogle nye rammer, samle flere af vores vigtige kompetencer under samme tag og lade huset vise, hvad vi kan.

Med inspiration fra Ambiente bliver El:Cons signaturbyggeri bygget i et råt og enkelt udtryk med rå betonelementer og en høj grad af fleksibilitet, så f.eks. vægge kan flyttes efter behov – en fin symbiose af rå fabrikshal og moderne administrationsbyggeri.

De 6000 m2 får 3370 administration og resten deles mellem lager og produktion. Bygningen bliver udstyret med intelligent bygningsstyring, videoovervågning, solceller, mulighed for genanvendelse af vand, fuldt fokus på akustik, adgangskontrol, lysstyring og meget mere.

-kj

Læs mere om Byggeri

26/11 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.