Aktuelle nyheder - Byggeri

Kalmar-huse genoplivet af investorgruppe Kalmar-huse har bygget 11.000 fritidshuse i Danmark de sidste 50 år. Den tradition fortsætter nu med en gruppe investorer i ryggen. Foto: Kalmar-huse

Kalmar-huse genoplivet af investorgruppe

Den 21. januar lykkedes det en gruppe investorer at købe retten til at videreføre typehusfirmaet, der blev taget under konkursbehandling 13 dage før

Del artiklen på

Siden Kalmargården blev taget under konkursbehandling den 8. januar, har en gruppe af investorer arbejdet intenst på at skabe de økonomiske rammer for at genrejse Kalmar-huse, der de seneste 50 år har bygget mere end 11.000 fritidshuse rundt om i hele Danmark.

- I investor gruppen er vi rigtig glade for det er lykkedes at videreføre det brand, som Kalmar-huse er, og vi er overbevist om, at Kalmar-huse også fremover har sin berettigelse som producent af fritidshuse i Danmark, siger bestyrelsesformand Tommy Skov Kristensen.

Han tilføjer:

- Vores vigtigste opgaver bliver nu at få kontaktet de kunder der enten var i gang med at få opført et fritidshus eller som havde indgået en aftale om opførelse af et Kalmar-hus i 2020, udtaler Tommy Skov Kristensen, der ligeledes glæder sig over det er lykkedes at fastholde størstedelen af de 25 arbejdspladser der blev berørt af konkursen.

-los

Læs mere om Byggeri

22/1 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.