left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Københavns Kommune udbyder opgaver for 600 mio. kronerFOTO: arkitektforeningen

Københavns Kommune udbyder opgaver for 600 mio. kroner

Se hvilke virksomheder, der er løbet med kontrakterne, der er udbudt som fagentrepriser: malerarbejde, murerarbejde, tømre- og snedkerarbejde, glarmester og el.

Del artiklen på

Efter et offentligt udbud til en værdi af 600 mio. kroner inkl. moms har Københavns Kommune fundet de virksomheder, der skal hjælpe med følgende opgaver:

 

Lægning og belægning af gulve:

Charles Christensen A/S

HR Gulvservice ApS

Snedkermester Arne Pedersen A/S

Tømrermester Søren Schultz ApS

AG Gulve A/S

Kontraktens/delaftalens samlede værdi: 20 mio. kroner (inkl. moms)

Ved nærværende udbud ønsker ordregiver at indhente tilbud på gulvarbejde, der bl.a. består af demontering og fjernelse af eksisterende gulvbelægning og afslibning.

 

Malerarbejde:

Viebke og West Malerfirma A/S

Malerfirmaet Bech & Koch A/S

Bmt Byg

Møllmann & Co A/S

Clarke ApS

Kontraktens/delaftalens samlede værdi: 40 mio. kroner (inkl. moms)

Ved nærværende udbud ønsker ordregiver at indhente tilbud på malerarbejder, der bl.a. består af reparation efter murer- og tømrerarbejde mv., spartling, opsætning af væv og maling af indvendige vægge.

 

Murværks- og murearbejde:

CH BYG A/S

Snedkermester Arne Pedersen A/S

Winther Jespersen A/S

Combi Byg A/S

AK Service og Vedligehold A/S

Kontraktens/delaftalens samlede værdi: 20 mio. kroner (inkl. moms)

Ved nærværende udbud ønsker ordregiver at indhente tilbud på murerarbejder, der bl.a. består af reparation af murværk, reparation, udskiftning og opsætning af fliser og klinker, reparation og udskiftning af fuger og støbning af sokkel og/eller gulv.

 

Tømrer- og snedkerarbejde:

Bmt Byg

CH BYG A/S

Combi Byg A/S

AK Service og Vedligehold A/S

Bjørn Svendsen København A/S

Kontraktens/delaftalens samlede værdi: 160 mio. kroner (inkl. moms)

Ved nærværende udbud ønsker ordregiver at indhente tilbud på tømrerarbejde, der bl.a. består af vindfang og vinduesudskiftning, indbrudsskader og reparationer fx efter hærværk, reparation og service efter storm- og vandskader og flytning/opsætning af gipsvægge/gipslofter.

 

VVS og blikkenslagerarbejde:

John Jensen A/S, VVS Installationer

ENCO A/S VVS

Blikas, Thomsen & Fals a/s

Combi Byg VVS ApS

Poul Sejr Nielsen - Service

Kontraktens/delaftalens samlede værdi: 140 mio. kroner (inkl. moms)

Ved nærværende udbud ønsker ordregiver at indhente tilbud på VVS- og blikkenslagerarbejde, der bl.a. består af reparation og udskiftning af toiletter og anden sanitet, fejlfinding, indjustering og regulering af varmeanlæg, fejlfinding og reparation af lækager og reparation eller udskiftning af tagrender og nedløbsrør.

 

El-arbjede:

Røder og Mortensens Eftf. A/S

HRH El A/S

Andersen og Heegard El A/S

Poul Sejr Nielsen El ApS

Kontra El ApS

Kontraktens/delaftalens samlede værdi: 186 mio. kroner (inkl. moms)

Ved nærværende udbud ønsker ordregiver at indhente tilbud på el-installationsarbejder, der bl.a. består af fejlfinding, reparation og udskiftning af eksisterende el-installationer, herunder ABDL-anlæg, flytning af el-installationer og reparation og udskiftning af lysarmaturer.

Ved nærværende udbud ønsker ordregiver at indhente tilbud på el-installationsarbejder, der bl.a. består af fejlfinding, reparation og udskiftning af eksisterende el-installationer, herunder ABDL-anlæg, flytning af el-installationer og reparation og udskiftning af lysarmaturer.

 

Glarmester:

Combi Byg A/S

Glarmester Jannik Christensen

Casadana A/S

Kontraktens/delaftalens samlede værdi: 8 mio. kroner (inkl. moms)

Ved nærværende udbud ønsker ordregiver at indhente tilbud på glarmesterarbejde, der bl.a. består af udskiftning af ruder.

-mo

Læs mere om Byggeri

13/1 2021
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.