Aktuelle nyheder - Byggeri

Køber stort ind i Tyskland – igenCEO Søren P. Olesen, ser Melle Gallhöfer som et rigtigt godt match for Stark Group. Virksomheden har et salgs- og logistiknetværk bestående af 47 lokationer over hele Tyskland.

Køber stort ind i Tyskland – igen

Stark Group har gennem sit tyske datterselskab købt Melle Gallhöfer, en førende tysk distributør af tag- og facadematerialer til byggebranchen med en årlig omsætning på mere end 300 mio Euro

Del artiklen på

I 2019 tog Stark et stort skridt ind på det tyske marked med opkøbet af Saint Gobain Building Distribution Deutchland. Med integrationen af Melle Gallhöfer i organisationen, fortsætter Stark Group sin vækstrejse og bliver markedsleder også indenfor tag- og facadematerialer i Tyskland.

Med Melle Gallhöfers 750 medarbejdere fordelt på 47 lokationer over hele Tyskland, får Stark Group styrket sit netværk af forretninger på Europas største marked for byggematerialer. Efter opkøbet ejer og driver koncernen mere end 250 bygge- og distributionscentre i Tyskland og styrker yderligere strategisk vigtige produktgrupper til produktporteføljen inden for materialer til tag og facader.

- Først og fremmest glæder jeg mig til at byde 750 nye kolleger i Tyskland velkommen til Stark-familien. Melle Gallhöfer er et rigtigt godt match for Stark Group, hvad angår det strategiske fokus på professionelle håndværker-kunder, en stærk virksomhedskultur med kompetente og passionerede medarbejdere og ikke mindst høje ambitioner for vækst i de kommende år, siger Søren P. Olesen, CEO i Stark Group.

Opkøbet af Melle Gallhöfer er seneste skridt i byggevarekoncernens strategi om at skabe vækst organisk og via opkøb, en strategi som blev cementeret, da kapitalfonden CVC Capital Partners for nyligt indgik aftale om køb af det samlede Stark Group.

Købet af Melle Gallhöfer er betinget af de sædvanlige myndighedsgodkendelser og forventes at være endelig i løbet af 2. kvartal 2021. Parterne oplyser ikke de økonomiske eller juridiske detaljer om transaktionen.

-los

Læs mere om Byggeri

5/3 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.