Aktuelle nyheder - Byggeri

Lander stor rammeaftale til flere hundrede millioner kroner- Det understreger, at vi ligger helt i top inden for miljørådgivning i Danmark, siger Lars Sloth, der er divisionsdirektør for Earth & Environment i WSP Danmark.

Lander stor rammeaftale til flere hundrede millioner kroner

WSP har vundet den primære del af Energinets rammeaftale om miljøvurdering af infrastrukturprojekter til lands, der blandt andet indeholder naturundersøgelser, konsekvensvurderinger, planarbejde og tilsyn og lyder på flere hundrede mio. kr. over otte år 

Del artiklen på

Energinet har udbudt en stor rammeaftale om miljørådgivning i forbindelse med infrastrukturprojekter på land, og WSP blev tildelt førstepladsen i den store Delaftale 2.

Opgaverne tildeles efter kaskadeprincippet, så nummer ét er den første, der får tilbudt at løse opgaven. WSP kommer til at levere rådgivningsydelser på miljøområdet bredt - lige fra naturundersøgelser, konsekvensvurderinger til planarbejde og tilsyn.

Rammeaftalerne er ifølge divisionsdirektør Lars Sloth vigtige for WSP Danmark, da det at blive tildelt førstepladsen på delaftalen om rådgivningsydelser er noget, der både kan tiltrække nye kollegaer og være med til at holde på de nuværende.
  
Aftalen er delt op i fire arbejdspakker

·Projektledelse/koordinering 
·Plangrundlag og miljøvurdering 
·Feltundersøgelse 
·Miljøtilsyn
 
Bæredygtighed var et af de parametre, hvor WSP scorede højest i vurderingen af tilbuddet, hvor både mål og indsatser for blandt andet klima blev beskrevet sammen med aktuelle handlemuligheder for at begrænse transport mv.
 
- Selv om bæredygtighed kun tæller 5 % i vurderingen, er det vigtigt for os, at vi ligger helt i top her. Det er en af vores absolutte kerneelementer i vores arbejde. Jeg er overbevist om, at det er et parameter, der kommer til at fylde endnu mere i vurderingen af tilbud og opgaveløsninger i de kommende år, siger Lars Sloth, der er divisionsdirektør for Earth & Environment i WSP Danmark.
 

-dc

Læs mere om Byggeri

8/6 2023