Aktuelle nyheder - Byggeri

Leverandører går sammen om et fysisk rum til inspiration for byggerietAndreas Qvade fra V. Meyer.

Leverandører går sammen om et fysisk rum til inspiration for byggeriet

Det skal nu blive nemmere for landets arkitekter, entreprenører og trælaster at finde inspiration, konkret rådgivning og den nyeste viden om byggebranchen

Del artiklen på

Under navnet Architectum er virksomhederne V. Meyer, Lindab, Strøjer Tegl, STM Vinduer og Troldtekt gået sammen om at skabe en inspirationsudstilling, hvor arkitekter, entreprenører og trælaster får adgang til et univers af inspiration, faglig sparring og konkret rådgivning.

- I en tid, hvor stort set alle informationer kan findes online, ser vi en mulighed for at skabe værdi for vores kunder og samarbejdspartnere ved også at være tilgængelige ude i den virkelige verden. Sådan helt fysisk og lavpraktisk, fortæller Andreas Qvade fra V. Meyer.

Ideen med Architectum er at skabe et univers for arkitekter, entreprenører og trælaster, hvor det fysiske møde er i centrum. Aktørerne bag Architectum har fokuseret på, at de sammen skal kunne tilbyde bred vejledning om miljørigtige og energivenlige byggeløsninger og yde professionel rådgivning i et samlet set up:

- Det er planen, at vores kunder og samarbejdspartnere kommer forbi med deres projekter og får vejledning. Vi har i Architectum samlet et stærkt team af leverandører, så vi sammen kan tilbyde en større samlet pakke med professionel sparring og rådgive om en lang række aspekter inden for byggeriet, siger Andreas Qvade.

Supplerer hinanden godt
Samarbejdet om Architectum startede i det små med et forsøg mellem V. Meyer og Strøjer Tegl. Begge parter oplevede god synergi i samarbejdet, og det stod hurtigt klart, at der var store muligheder i at inkluderer yderligere aktører. Derfor er samarbejdet nu udvidet til de fem aktører: Lindab, V. Meyer, Strøjer Tegl, STM Vinduer og Troldtekt.

- Vi er fem forskellige virksomheder med hver vores profil, men vi supplerer alligevel hinanden rigtig godt, da vi alle har fokus på udvikling af byggeriet og står stærkt ift. miljørigtige og energivenlige løsninger, forklarer Andreas Qvade.

Værdi på mange måder
Virksomhederne bag Architectum har store fremtidsplaner for universet, der skal handle om mere end produkter. Det skal bl.a. bruges som et univers, hvor der inviteres til kurser og foredrag for store dele af den danske byggebranche.

- Architectum kan skabe værdi på mange måder. Der er behov for viden, og vi håber at skabe et stærkt videnscenter i byggeriet, hvor vi kan være udviklings- og sparringspartner for entreprenører og arkitekter. Vi forventer meget af det og tror på, det bliver en stor succes for både os, vores samarbejdspartnere og kunder, siger Andreas Qvade.

Universet fungerer som en base for alle fem virksomheder og er fysisk placeret hos V. Meyer i Brøndby. Architectum slår dørene op den 1. marts 2019 klokken 11.00, hvor de fem virksomheder inviterer til Grand Opening for kunder, samarbejdspartnere og andre interesserede.

-kj

Læs mere om Byggeri

8/2 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.