Aktuelle nyheder - Byggeri

Mere energieffektive portsystemerVarmeisoleringen på de nye Hörmann industriporte med 67 mm tykt portblad og brudt kuldebro er forbedret med op til 55 %.

Mere energieffektive portsystemer

Forbedret varmeisolering på op til 55 % reducerer energitabet i erhvervsbygninger. Hörmann optimerer varmeisoleringen på deres industriporte.

Del artiklen på

Industriporte fra Hörmann har opnået en forbedret varmeisolering med op til 55 % afhængig af portens udformning. Der er ifølge producenten en forbedring der gør portene særligt egnede til levnedsmiddel- og kølelogistik. De nye industriporte kan selvfølgelig også bruges til energieffektiv aflukning af andre logistik- og lagerhaller.

-I en verden hvor opvarmning bliver dyrere for hver dag kan energioptimering være en god forretning. Med de nye energieffektive portsystemer har virksomheder et stort potentiale for at spare på varmeregningen og desuden matcher portene de stadig større krav om aflukning i erhvervs- og industribyggerier, fortæller Lars Mikkelsen, salgschef hos Hörmann Danmark AS.

Hörmanns industriledhejseporte kan udstyres med et fotocelleanlæg, der er integreret i portkarmen.

De nye industriporte med 67 mm tykt portblad supplerer Hörmanns nuværende udbud af industriledhejseporte. Så selvom den nye 67 mm og den nuværende 42 mm port har forskellige tykkelser er udseendet samme. Bygherren kan dermed anvende porte med forskellige tykkelser i én og samme bygning, uden at gå på kompromis med udseendet.

Gangdør med flad tærskel
Størstedelen af energien går tabt, når medarbejderne åbner eller lukker porten. Derfor kan portene fra det udvidede program udstyres med en gangdør.

Afhængig af portens størrelse er dørtærsklen blot 10 mm høj, hvilket reducerer risikoen for at snuble og gør det lettere at rulle værkstedsvogne og redskaber frem og tilbage. For at mindske energitabet ved gangdøren er den udstyret med profiler med brudt kuldebro.

Denne mulighed for energibesparelse er ifølge producentens angivelser enestående på markedet. Afhængig af behovet kan gangdøren skræddersyes til forskellige formål.

Standardgennemgangsbredden kan nå op på 905 mm og er dermed handicapvenlig. Gangdøren kan desuden fungere som flugtvej for op til fem personer – en vigtig information for bygherren, da der ikke skal planlægges en ekstra dør til flugtvej.

-cmn

Læs mere om Byggeri

16/3 2015
AfskærmningAlu stigerBrandstigerByggerådgivningByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringGarageanlægGarageporteGipspladerIndustriel malingIndustriporteJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingLofterMaterielopbevaringMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSmedejernsporteSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.