Aktuelle nyheder - Byggeri

Mørketal: Langt flere ledige danske jobs end forventetVed at spejle stillingsopslag fra virksomhedernes hjemmesider over på Jobsearch.dk, kan søgemaskinen få op mod 10.000 jobs frem, som ikke fremgår på andre jobportaler.

Mørketal: Langt flere ledige danske jobs end forventet

Der er 50-70 % flere ledige jobs i Danmark end opgjort på den offentlige jobportal Jobnet.dk og på Jobindex.dk. Det viser en aktuel opgørelse fra den nye danske jobsøgemaskine Jobsearch.dk

Del artiklen på

Cirka 10.000. Så mange stillingsopslag får man ikke at se, når man søger på den offentlige jobportal Jobnet.dk eller på Jobindex.dk.

Det viser en aktuel opgørelse fra jobsøgemaskinen Jobsearch.dk, som har gennemgået alle danske virksomheders hjemmesiders jobsektioner:

- Via en simpel men meget omfattende optælling har vi kunnet konkludere, at Jobnet.dk og Jobindex.dk mangler ca. 8000-10.000 stillingsopslag, svarende til op imod 70 % af alle opslåede stillinger, siger administrerende direktør hos Jobsearch.dk, Thomas Barfod.

Bevægeligt arbejdsmarked
Jobsearch.dk blev lanceret i juni, men har allerede nu cirka 33 % flere stillingsopslag end Jobnet.dk og Jobindex.dk.

- Jeg forventer at vi rammer omkring 10.000 ekstra stillingsopslag, når vi er færdige med at crawle alle de hjemmesider, som vi har identificeret. Vi forventer at være i land i oktober, siger Thomas Barfod, som glæder sig til at skabe det totale overblik over ledige stillinger i Danmark:

- Vores mission er at give det totale overblik over ledige stillinger i Danmark. Det vil give en lang række positive dynamikker, bl.a. at arbejdsmarkedet bliver så bevægeligt som muligt, ved at jobsøgerne rent faktisk kan få et overblik over, hvilke ledige stillinger der er, siger Thomas Barfod.

Jobsearch.dk er skabt og lanceret af den danske søgemaskine-virksomhed Digital Disruption Media, som igennem mere end 10 år har skabt søgemaskiner i Danmark og Nordeuropa. Digital Disruption Media står bl.a. også bag søgemaskinen for erhvervslokaler Lokaleportalen.dk.

Jobsearch.dk fungerer ved digitalt at spejle stillingsopslagene fra virksomhedernes hjemmesider over på Jobsearch.dk tre gange dagligt, således at stillingsopslagene altid er opdaterede. Brugerne på Jobsearch.dk kan herefter fremsøge virksomhedernes stillingsopslag og blive linket videre til virksomhedens egen hjemmeside.

-los


Læs mere om Byggeri

1/8 2019
AfskærmningAlu stigerBrandstigerByggerådgivningByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringGarageanlægGarageporteGipspladerIndustriel malingIndustriporteJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingLofterMaterielopbevaringMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSmedejernsporteSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.