Aktuelle nyheder - Byggeri

Mætheden indfinder sig på boligmarkedetUdviklingen på boligmarkedet har været stabil de seneste måneder.

Mætheden indfinder sig på boligmarkedet

Danskernes akutte boligbehov er blevet stillet efter et hæsblæsende år, og vi går nu en roligere tid i møde, lyder det fra ejendomsmæglerkæde

Del artiklen på

Med et historisk højt boligsalg i 2020 og 2021 ser det nu ud til, at der er ved at indfinde sig mæthed på boligmarkedet. For andet måned i træk har både antallet af solgte boliger og nye boliger til salg ligget stabilt uden de store udsving. Det viser de seneste tal fra Boligsiden.

Ifølge ejendomsmæglerkæden Nybolig skyldes de seneste måneders stabile udvikling, at den ekstraordinært høje efterspørgsel på boliger under corona er ved at være svaret.

- Der er en grænse for, hvor mange boliger der kan blive handlet over tid, og man må forvente, at vi før eller siden når et punkt, hvor de mest akutte behov er blevet opfyldt. Og der ser det ud til, at vi er ved at være der nu efter et hæsblæsende år, siger Peter J. Mattsen, der er Nyboligs administrerende direktør.

I takt med samfundets genåbning forventer han, at boligmarkedet vil blive roligere og nærme sig niveauet før corona:

- Vi ser stadig et boligmarked med stor aktivitet sammenlignet med tiden før Corona, og det skyldes især, at danskerne ikke har haft et stort forbrug under nedlukningen, hvor de opsparede midler kunne bruges som udbetaling på ny bolig og stadig bliver det. Men det er vores klare forventning, at boligmarkedet efter corona vil vende tilbage til 2019-niveau ift. antallet af handler, siger Peter J. Mattsen.

-kj

Læs mere om Byggeri

10/6 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrandstigerByggerådgivningByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringGarageanlægGarageporteGipspladerIndustriel malingIndustriporteJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingLofterMaterielopbevaringMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSmedejernsporteSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.