left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Nordjyder bag særlige bambusplader til Pandahuset- Det har været et sjovt og spændende, hvor vi har specialproduceret massive bambusplader med årestrukturer, der æstetisk forlænger følelsen af, at naturen er taget med indenfor, lyder det fra Keflico

Nordjyder bag særlige bambusplader til Pandahuset

Det er ikke kun de to pandaer i Zoo's nye pandahus, der bliver forkælet med bambus. Den nordjyske trægrossist Keflico har leveret specialfremstillede bambusplader som indvendig beklædning for gæsterne

Del artiklen på

Vajende bambus, autentisk snørklede stiger og to store pandabjørne er hovedindtrykket i det nye Pandahus i Københavns Zoologiske have. Men også for de besøgende gæster er følelsen af autentisk natur blevet forlænget indvendigt med en skræddersyet specialløsning af bambusbeklædning fra trægrossisten Keflico.

Den nordjyske trægrossist, hvis team er specialister i blandt andet bæredygtige træsorter, har stået for leveringen af tre typer specialproduceret træ til lofter, lysninger og vægge, der på én gang sikrer en god akustik, et æstetisk udtryk og en helstøbt naturoplevelse for gæsterne.

- Det har været et sjovt og spændende samarbejde, hvor vi ud fra kundens ønsker har specialproduceret massive bambusplader med årestrukturer, der æstetisk forlænger følelsen af, at naturen er taget med indenfor. Anvendelsen af bambus til den indvendige beklædning har udover et æstetisk perspektiv også et grønt og bæredygtigt udgangspunkt, der matcher Keflicos fokus og tidens trends, siger Lars Johansen, indkøbs- og produktansvarlig i Keflico.

820 m2 bæredygtighed til anlægget
Han uddyber:

- Bambus vokser som skudt op af jorden, og faktisk op til 20 meter det første år af dets levetid, så materialet kan ikke blive meget mere bæredygtigt. Det er et naturprodukt, der fra naturens side har en så eksplosiv vækst, at det absorberer store mængder CO2 på relativt kort tid. Det giver materialet en bæredygtig profil i sig selv og gør sammen med vores levering af 100% FSCcertificeret krydsfinér til opbevaring af pandabjørnenes foder vores bidrag til Pandahuset til et ekstremt spændende og bæredygtigt samarbejde.

Samlet set har den nordjyske træhandelsvirksomhed Keflico, der har hovedsæde i Støvring, leveret 820 m2bæredygtigt træ til pandaanlægget. Heraf er 700 m2fra FSC®-certificerede skove, der sikrer ansvarlig skovdrift verden over - socialt, økonomisk og miljømæssigt.

Gennem hele projektet har Keflico haft et tæt samarbejde med underentreprenør på pandaanlægget, CR Construction, der har været meget tilfredse med forløbet og alle materialer og løsninger leveret.

-jhn

 

Læs mere om Byggeri

16/4 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder