Aktuelle nyheder - Byggeri

Norsk byggemesse gennemføres som planlagt Bygg Reis Deg har eksisteret siden 1954 og har fortsat et stort ansvar for at bringe byggebranchen sammen for øget vidensdeling og styrket konkurrencekraft for deltagerne.

Norsk byggemesse gennemføres som planlagt

Bygg Reis Deg bliver afholdt i Norges Varemesse d. 20.-23. oktober 2021. Den fysiske messe vil blive kombineret med flere udstillere, der udstiller via digitale medier

Del artiklen på

- Vi har pligt til og ansvar for at bidrage til, at samfundet kommer tilbage til normalen så hurtigt som muligt, siger bestyrelsesmedlem og administrerende direktør i Byggevareindustriens Forening, Jøns Sjøgren, der kalder det vigtigt for norsk byggeri at møderum som Bygg Reis Deg, der har eksisteret siden 1954, kommer i gang igen.

- Bygg Reis Deg har altid været et sted, hvor vores medlemsvirksomheder har mødt deres kunder og kollegaer. Vi håber, Bygg Reis Deg kan udvikle sig i takt med tiden og tage nye kommunikationsmidler og platforme i brug. Men vi er også helt sikre på, at det fysiske møde bliver mindst lige så vigtig også i fremtiden, siger Jøns Sjøgren.

Bidrager til øget vidensdeling
Han suppleres af administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø, der ikke lægger skjul på, at han er glad for, at bestyrelsen offensivt og tydeligt er sit ansvar bevidst om, at også messen bidrager til at få gang i Norge igen.

- Vores mission er at udvikle, markedsføre og arrangere mødesteder, som kan bidrage til øget vidensdeling og styrket konkurrencekraft for vores deltagere. Når vi ved, at deltagerne repræsenterer et af Norges største erhverv, har vi et stort ansvar for at bidrage til udviklingen og holde hjulene i gang. Vi skal udføre vores arbejde som byggebranchens største mødested, tage alt det, vi har lært de sidste otte måneder til os, og sørge for, at både udstillere og besøgende igen får mulighed for at møde hinanden, slutter han.

-los

Læs mere om Byggeri

25/11 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.