Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Ny direktør i JJW Arkitekter

Ny direktør i JJW Arkitekter

Mette Seiding bliver administrerende direktør i JJW Arkitekter efter Nina Kovsted Helk, som flytter til Realdania

Del artiklen på

Mette Seiding har været partner i Dall & Lindhardtsen og kommer fra et job som tegnestuechef hos Arkitema. Mette Seiding har stor erfaring i ledelse og tegnestuedrift, hvilket giver hende det rigtige afsæt til at fortsætte og forædle den nuværende ledelseslinie hos JJW – og videreudvikle sit eget faglige ståsted.

- Vi glæder os til at byde Mette ind i direktionen, hvor hun har meget at byde ind med på alle vores tre bundlinier – den sociale, den faglige og den økonomiske – så vi ser frem til i fællesskab med hende, at styrke vores ledelsesplatform”, udtaler Ole Hornbek, partner, kreativ direktør.

Mette Seiding kommer fra 1. Dec til st stå i spidsen for hele den administrative del af Frederiksberg tegnestuen, som har ca 80 ansatte og dermed er en af Danmarks større tegnestuer.

- Jeg glæder mig meget til at fortsætte JJWs organisatoriske strategier, og bruge min baggrund som partner og tegnestuechef til at understøtte virksomhedens faglige og forretningsmæssige resultater!”, siger JJWs nye administrerende direktør.

-jhn

Læs mere om Byggeri

12/10 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder