left banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Ny guide skal styrke digitaliseringen af byggerietDigitaliseringsguiden er primært for små og store bygherrer; offentlige, almene og private, men rådgivere, entreprenører og leverandører er også velkomne til at læse med.

Ny guide skal styrke digitaliseringen af byggeriet

En ny digitaliseringsguide hjælper bygherren med at stille de rigtige krav til digitale værktøjer og arbejdsmetoder ved udbud af et byggeri og bygningsdrift

Del artiklen på

Digitale værktøjer og arbejdsmetoder effektiviserer byggeri og bygningsdrift. Den nye Digitaliseringsguide skaber med gode råd og tjeklister et overblik over, hvordan digitalisering kan skabe værdi i byggeriet, og hvordan bygherrer kan tilrettelægge digitale krav i udbud af byggeprojekter.

Guiden dykker desuden ned i udbudsmateriale fra tre byggeprojekter og giver konkrete eksempler på, hvordan digitale krav kan formuleres.

Digitaliseringsguiden præsenterer den værdiskabelse, der kan være i at stille digitale krav for både store og små bygherre samt offentlige, almene og private. Guiden giver også et overblik over internationale standarder, teknisk fælleseje, lovgivning, undersøgelse og håndbøger om digitalisering. Guiden er derfor også relevant for bl.a. rådgivere, entreprenører og leverandører.

Digitaliseringsguiden er udarbejdet af Bygherreforeningen for Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, som en del af indsatsen for at give bedre vejledning til bygherre om anvendelsen af digitale værktøjer.

Find guiden her.

-los


Læs mere om Byggeri

7/11 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.