left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Ny metroetape koster stabilitet på cityringenFoto: Søren Hytting / Metroselskabet.

Ny metroetape koster stabilitet på cityringen

28. marts bliver der igen fest i den københavnske metro, der fra at have været en mikroudgave, hvad den fortsat er i forhold til London og Paris, er ved at vokse sig større.

Del artiklen på

Samfund

Af Dan Bjerring
Christiansborg

I den seneste udgave af ’Ejerorientering’ fra Metroselskabet, slås det fast, at M4 Nordhavn nu er ved at være en realitet.

Testen af det nye styresystem, som omfatter såvel M3 Cityringen som M4 Nordhavn, er vellykket, og den er foregået i slutningen af januar.

Men det oplyses samtidig, at særligt test af tunnelventilationssystemet måske kan give anledning til ekstra natlukninger.

Det oplyses videre, at færdiggørelsen af skinneslibningen skal gennemføres inden åbning for passagerdrift, ligesom det forventes, at mobildækningen vil være etableret inden åbningen.

Det er også Metroselskabets forventning, at der efter åbningen af M4 Nordhavn vil være en længere periode, hvor driftsstabiliteten reduceres på M3 Cityringen, indtil systemet er fuldt tilpasset og operatøren har lært at køre de to linjer optimalt.

Læs mere om Byggeri

14/2 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.