Aktuelle nyheder - Byggeri

Ny motorvejstilslutning åbnesSådan så den ny motorvejstilslutning ud, da arbejdet lige var gået i gang. Fredag 14. juni åbner den officielt. Foto: Aabenraa Kommune

Ny motorvejstilslutning åbnes

Fredag d. 14. juni vil den ny motorvejstilslutning fra Rødekro og Aabenraa mod nord, der kommer til at hedde afkørsel 70a Rødekro, blive indviet

Del artiklen på

Shunten er allerede blevet åbnet for trafik, og nu er turen kommet til de nye ramper ved Bodumvej/Rødekrovej Vest. Fredag 14. juni vil der nemlig blive åbnet for trafik til den ny motorvejstilslutning, der kommer til at hedde afkørsel 70a Rødekro, hvorved den nuværende afkørsel 70 Aabenraa N skifter navn til afkørsel 70b Aabenraa N.

I forbindelse med de nye ramper er Bodumvej/Rødekrovej Vest blevet udvidet på strækningen ved rampekrydsene, og der er etableret cykelsti på begge sider af broen og cykelbaner henover broen. I umiddelbar tilknytning til anlægget er der også anlagt en ny samkørselsplads.

Den vestlige tilslutning med frakørselsrampen er udformet som en rundkørsel, og den østlige tilslutning ved tilkørselsrampen er udformet som et traditionelt 3-benet kryds.

-los


Læs mere om Byggeri

7/6 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMalingMaterielopbevaringOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder