Aktuelle nyheder - Byggeri

Nyt firma tager kampen op mod tyveri på byggepladsenVideo Guard Denmark indtager det det danske marked her i oktober 2019.

Nyt firma tager kampen op mod tyveri på byggepladsen

I denne måned går Video Guard Denmark ind på det danske marked for fremover at tilbyde byggepladsovervågning baseret på kameratårne med højopløsningskameraer

Del artiklen på

Mere end fire ud af ti af bygge- og anlægsvirksomheder har det seneste år haft indbrud på byggepladsen. Det viser en ny undersøgelse fra Dansk Byggeri, og brancheorganisationen vurderer, at der hvert år bliver stjålet for 500 mio. kr. fra varebiler og byggepladser. Et problem, der kun bliver større år for år.

Men nu kommer en ny spiller ind på det danske marked inden for overvågning af byggepladsen med det tyskejede firma, Video Guard Denmark, der tilbyder højopløsningskameraer på strategisk placerede kameratårne. Firmaet er en del af det tyske sikkerhedsfirma, International Security Group, som gennem mange år har udviklet overvågningssystemer til byggepladsen.

- Der er ingen tvivl om, at indbrud er et kæmpe problem i byggeriet herhjemme, hvor næsten hvert andet firma har haft ubudne gæster på byggepladsen. Tyveri koster altid den involverede virksomhed dyrt - både i store forsinkelser og i mistede materialer, siger Jimmy Holm Olsen, der er nordisk direktør i Video Guard Denmark, og fortsætter:

- Vi mener, at det er på tide vende udviklingen. Vi er overbeviste om, at vi kan give tyvene langt dårligere vilkår, end tilfældet er nu. Og vi tror på, at vores sikkerhedssystem Video Guard Professional er et nødvendigt redskab for at højne sikkerhedsstandarden på byggepladserne.

Dækker areal på 5300 m2
Jimmy Holm Olsen uddyber, hvordan sikkerhedssystemet fungerer:

Video Guard Professional består af kameratårne, der er forsynet med ultra-lowlight-kameraer i høj opløsning og med forskellige detekteringsvinkler. Hvert tårn kan dække et areal på op til 5300 m2 kvadratmeter, og ved strategisk at placere tårnene på individuelt tilpassede områder sikres, at der ikke er nogen 'blind spots', hvor tyvene kan operere uden at blive opdaget. Hvis en ubuden gæst registreres af systemet, videresender det straks et automatisk alarmsignal til et alarmcenter, hvor Video Guards sikkerhedseksperter overvåger og evaluerer situationen. Herefter bliver den indtrængende bedt om at forlade stedet via den integrerede højttalerfunktion.

- Og hvis dette ikke er nok, tilkalder vi enten politiet eller vagter, som på kort tid er ude på byggepladsen. Sideløbende med denne indsats kan den ubudne gæst nemt spores ved hjælp af liveoptagelserne i HD-kvalitet, som også kan bruges i retten, lyder det fra Jimmy Holm Olsen.

-kj

Læs mere om Byggeri

22/10 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.