left banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Nyt kombineret hotel- og kontorprojekt Hotellet har 186 værelser i business segmentet, med egen restaurant, bar og lobby område, og vil udgøre 6.000 m2 af det samlede kontor- og hotelprojekt på 14.300 m2.

Nyt kombineret hotel- og kontorprojekt

Skanska har taget første spadestik til Nest45, et kombineret hotel og kontor projekt i Ørestad City. Hotellet er udlejet til den hollandske operatør Borealis Hotel Group

Del artiklen på

Samfund - Byggeri

Skanska har taget første spadestik til Nest45, et kombineret hotel og kontor projekt i Ørestad City. Hotellet er udlejet til den hollandske operatør Borealis Hotel Group, der vil drive hotellet under Accors, Ibis styles brand.

Hotellet har 186 værelser i business segmentet, med egen restaurant, bar og lobby område, og vil udgøre 6.000 m2 af det samlede kontor- og hotelprojekt på 14.300 m2.

Der etableres et fælles Atrium i stueetagen med mødefaciliteter, drop-down arbejdspladser og personalerestaurant. Ligeledes vil det være muligt for besøgende, nærområdets beboere og virksomheder at benytte hotellets faciliteter.

Lodewijk van der Meulen, medstifter af Borealis Hotel Group:

- Vi er rigtig glade for at etablere vores første hotel i København. I tæt samarbejde med Skanska og vores foretrukne partner Accor har vi udviklet et fantastisk hotel under mærket Ibis Styles, der kombinerer Business og Leisure på den helt rigtige måde. Vi kan tilbyde vores gæster et hotel med en uovertruffen placering overfor konferencefaciliteterne i Bella Centeret, en metrolinje uden for døren med 7 minutters direkte adgang til hjertet af København, og en offentlig parkeringskælder for dem der kommer med bil.

Aktivitet døgnet rundt
Nest45 er den sidste af to faser af et kontor & hotel kompleks på i alt 24.000 m2, hvor første fase er fuldt udlejet til SWECO Danmark.

- Vi er glade for at indgå en lang lejeaftale med Borealis Hotel Group, der som international hoteloperatør bringer et nyt brand til det Københavnske hotel marked. Hotellet kommer til at tilføre Nest45 masser liv og aktivitet døgnet rundt og understøtter den service vores kontorlejere efterspørger, udtaler Peter Nymann-Jørgensen, adm. direktør for Skanska i Danmark.

Byggeriet bliver DGNB guld certificeret, og det samlede byggeri forventes afsluttet i begyndelsen af 2022. Skanska har yderligere ca. 16.000 m2 kontordomicil BLVD.31 under udvikling i Ørestad City.

-jhn


Fakta hotel:
Ejendommenes beliggenhed: Ørestad City, Ørestadsboulevard 45
Navn på hotel: Ibis styles
Navn på operatør: Borealis Hotel Group
Hotel: 6.000 m2 hotel / 186 værelser,
Faciliteter: Restaurant, lobby og bar

Fakta kontor:
Kontorareal: 8.300 m2, lejemål fra 800 m2 til 8.300
Forventede services:
Fælles kantine, atrium, loungeområde, tagterrasse med orangeri, outdoor gym.
Generelt:
Samlet projekt: 24.000 m2 kontor & hotel.
Samlet parkering: ca 340 pladser
Arkitekt: HNAP A/S
Entreprenør: KPC
Certificering: DGNB Guld
Byggeperiode: november 2019 – marts 2022

Læs mere om Byggeri

28/11 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.