left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

På vej mod det normale på erhvervsskolerneUnderdirektør hos Tekniq Arbejdsgiverne, Tina Voldby.

På vej mod det normale på erhvervsskolerne

Tekniq Arbejdsgiverne glæder sig over den aftale, at det nu bliver muligt for de fleste erhvervsskoleelever at vende tilbage til deres uddannelser

Del artiklen på

100 %-fremmøde på erhvervsuddannelserne i det meste af landet. Det var et af resultaterne i den aftale om en udvidet genåbning af Danmark, der blev indgået i nat af regeringen og Folketingets øvrige partier med undtagelse af Nye Borgerlige.

- Det er rigtig gode nyheder for de mange erhvervsskoleelever, der er afhængige af den praktiske undervisning, som de kun kan få ude på skolerne. At nattens aftale sikrer, at netop erhvervsuddannelserne nu kan åbne i fuldt omfang som nogen af de første, viser, at også politikerne har taget ansvar for netop disse uddannelser, og det kan vi kun lette på hatten over, siger Tina Voldby, der er underdirektør hos Tekniq Arbejdsgiverne.

- Vi havde naturligvis håbet, at Hovedstaden og Nordsjælland også var kommet med i denne omgang, men vi skal sikre, at genåbningen sker på sundhedsforsvarlig vis. I lyset af indlæggelsestallene må vi så håbe, at også disse områder bliver en del af den udvidede genåbning meget snart. På samme måde må erhvervsskolerne nu vise, at de også kan sikre, at eleverne kan vende trygt tilbage til skolebænken, men jeg er sikker på, det er en opgave, skolerne er klar til at løfte, siger hun.

-kj

Læs mere om Byggeri

16/4 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.