left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Renoveret Bøje Nielsen-hus tiltrækker nye lejere

Renoveret Bøje Nielsen-hus tiltrækker nye lejere

En omfattende renovering har givet det kendte kontorhus nyt liv, og nu flytter et filmselskab og en distributionsvirksomhed ind CPH Business Park

Del artiklen på

Den farverige entreprenør Bøje Nielsen kunne i 1982 indvie Danmarks længste kontorhus klos op ad motorvejen ved Avedøre Holme i den sydlige del af Hvidovre. Siden har huset, som den store Avedøre Havnevej går lige igennem, levet en omtumlet tilværelse. I 2017 blev den næsten 300 meter lange bygning købt af det svenske ejendomsselskab Niam med omkring en tredjedel af de 75.000 m2 tomme.

Det gennemrenoverede flerbrugerhus kan nu tilbyde mange fælles faciliteter med individuelt tilpassede lejemål, kantine og cafe, stort, opgraderet mødecenter, flere store terrasser og 1400 p-pladser. I forlængelse af de forbedrede faciliteter kan mæglervirksomheden Lintrup & Norgart nu melde om to store udlejninger på i alt 4000 m2 og forhandlinger om yderligere ca. 10.000 m2.

- Det er udtryk for, at Niam har skabt nyt liv i bygningen. Der er ikke blot gennemført omfattende renoveringer og forbedringer i fællesfaciliteterne, som tæller personalerestaurant, cafe og mødecenter med loungeområder. På vores forslag har Niam også indrettet et showroom på 1000 m2, så mulige lejere kan opleve, hvordan man kan skabe et rustikt og innovativt kontormiljø med tjekkede designgulve og akustiske loftsbatts opsat direkte på betonloftet, så der skabt så meget loftshøjde som muligt, siger Jesper Norgart, der er partner i Lintrup & Norgart.

Miso Film, der står bag en række tv-serier og film både herhjemme og i udlandet, benytter CPH Business Park som base for to store tv-serier og rykker ind med 50-60 arbejdspladser. Den anden nye lejer er Conaxess Trade Denmark, som distribuerer en lang række produkter inden for bl.a. fødevarer og drikkevarer. D. 1. juli flytter omkring 80 ansatte fra Søborg til Avedøre Holme.

Blandt de eksisterende lejere er If Forsikring og Santander Bank.

-kj

Læs mere om Byggeri

4/3 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder